Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo je ludilo! Idemo Baggy!
    Edit: Baagggyyyyy! Kralj. Šta reći.
    Last edited by Borhes054; 20-03-14, 01:37.

Comment

• Баги од 2/5 до 7/5 чаробњак..
      sigpic

Comment

• Mogao bi Giraldo da igra suicide sa nama, sklon je takvim stvarima Treci brejk za redom i pobeda za Marcosa, 7:5

Comment

• Odavno me neko nije ovako oduševio. Bravo još jednom za čoveka sa m**ima.
          Baggy have bools.

Comment

• Chardy nece gem uzeti Novaka.
            OVAKO

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Kad ce vise ovaj Karlovic u penziju, najvece drvo koje postoji
              Ne prije Federera.

Je si se uplasila? Nemas razloga. Rodzer to sigurno dobija.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Ne prije Federera.

Je si se uplasila? Nemas razloga. Rodzer to sigurno dobija.
                Zasto mislis da sam se uplasila?
                Ne postoji igrac kojeg se ja plasim, ja navijam za Roleta, neka se oni plase

A on je stariji o Federera, logicno bi bilo da ranije od u penziju, da ne smara vise...
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  Chardy nece gem uzeti Novaka.
                  Mislis
                  Ke umram od smea

Drago mi je da je Bagi dobio mec i dobri div sa shalatare Karlovic
                  sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Zasto mislis da sam se uplasila?
                    Ne postoji igrac kojeg se ja plasim, ja navijam za Roleta, neka se oni plase

A on je stariji o Federera, logicno bi bilo da ranije od u penziju, da ne smara vise...
                    Pomislio sam da si se uplasila. Ni Nadala se ne plasis?

Neka Karlovic igra dok mu se igra. Osim toga on ne smara. Prsjecan poen kod njega traje 2-3 udarca.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      Pomislio sam da si se uplasila. Ni Nadala se ne plasis?

Neka Karlovic igra dok mu se igra. Osim toga on ne smara. Prsjecan poen kod njega traje 2-3 udarca.
                      Zasto da ga se plasim?
                      Svi ocekuju da Fed izgubi...

Karlovic ekstremno smara, zna da servira i da udara bh slajs

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Petra View Post
                        Mislis
                        Ke umram od smea

Drago mi je da je Bagi dobio mec i dobri div sa shalatare Karlovic
                        Ne umiraj od smea devojce.
                        Inace mislim da ce Novak rasturiti Chardyja, teniser sa najgorem kretanje u prvi 100, bez dileme.
                        OVAKO

Comment

Zasto da ga se plasim?
                          Svi ocekuju da Fed izgubi...

Karlovic ekstremno smara, zna da servira i da udara bh slajs

Ne svidjaju ti se ni kratki poeni

Comment

• Doktor bi gotovo svima mogao održati čas voleja

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                              Ne svidjaju ti se ni kratki poeni
                              Ne volim Karlovica, valjda imam pravo da ne volim nekog igraca
                              antipatican mi je kao pojava, ne volim njegov tenis...

sigpic

with experience.

Comment

Ne volim Karlovica, valjda imam pravo da ne volim nekog igraca
                                antipatican mi je kao pojava, ne volim njegov tenis...
                                Imas pravo da ne voli kao covjeka i fino kazes kad ga vidim dan mi pokvari a nemoj bezveze skakati sebi u usta sa izjavama o njegovom tenisu.

Comment

Working...
                                X