Kakva ludačka dominacija Ajane na 10k.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Atletika
Collapse
X
-
Idemo, bravo!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Steta st onece braniti zlato na 200 m, ostaje mu da se oprosti sa zlatom iz stafete.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostSteta, zasluzio je da se oprosti sa zlatom...uzasan start a i vidi se da nije u formi...
Po meni on cak i nije toliko lose startovao kao sto zna inace. Vidjelo se nekako u zadnjih 30 30-40M gdje je inace ubitacan, da sad nije mogao to izvuci.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostA Bolt kao ne posecuje farmaciju [emoji3]Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment