Evo sta su joj nasli..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Atletika
Collapse
X
-
Originally posted by notorious View PostJe li izašao snimak na netu? Pokazali su jednom i vidi se kako kači brojem pa ga onda poklapa jer ga povlači sa sobom, tako da ništa od žalbe. Mada, na usporenom ne vidimo daljinu tako da postoji 1% šanseDoslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Pa kako da Bartoleta ostane bez medalje, ipak je ona Svetska i Olimpijska sampionkaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Daba View Postzasto nista od zalbe, meri se zadnji trag koji napravis a ona je ledjima napravila a evo i olja ti je ostavila slike pa ti vidi da li vidis igde trag
Comment
-
Ma sve to super i kul, ali realno i ako je nasa ivana je cokerka. Kada god su najvaznija takmicenja u pitanju ona i ako do tada dominira, data nesto zasere. Jbg, to je do glave.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by notorious View PostEto iznad Bogi postavio, to je ono što sam i ja vidio. Sigurno barataju instrumentima koji reaguju na dodir, sve je automatizovano danas. Kad na ES komentator kaže da bi broj mogao biti problem i to se desi, onda ne znam šta bih drugo rekao nego okrivio nju ili trenera, bilo koga tamo ko je uz nju.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostEto iznad Bogi postavio, to je ono što sam i ja vidio. Sigurno barataju instrumentima koji reaguju na dodir, sve je automatizovano danas. Kad na ES komentator kaže da bi broj mogao biti problem i to se desi, onda ne znam šta bih drugo rekao nego okrivio nju ili trenera, bilo koga tamo ko je uz nju.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
Comment