Originally posted by AcaGrobar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako je neko iskusan,a pritom zgodan,inteligentan i sarmantan to ne znaci da je mator jer je jos uvijek u najboljim godinama,mladji od vecine na forumu cak.To samo znaci da je pravi muskarac Ivane.Spoj mladosti i iskustva,koliko ti to god nevjerovatno izgledalo
Noto u pravu si.Ona svakako treba da bude LEPA,ima sve preduslove za to.Medjutim u bliskoj buducnosti bi mogla imati odredjenih problema sa zakonom,pa treba sacekati
Sanjalice dobro si cula,a ne znam samo kako mislis da cutim ako vec ideemo na pice
Bravo djevojcice,svaka cast sad kad je i ta muka zavrsena trebaces mi za neke poslovne poduhvate,jesi culasigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAko je neko iskusan,a pritom zgodan,inteligentan i sarmantan to ne znaci da je mator jer je jos uvijek u najboljim godinama,mladji od vecine na forumu cak.To samo znaci da je pravi muskarac Ivane.Spoj mladosti i iskustva,koliko ti to god nevjerovatno izgledalo
Noto u pravu si.Ona svakako treba da bude LEPA,ima sve preduslove za to.Medjutim u bliskoj buducnosti bi mogla imati odredjenih problema sa zakonom,pa treba sacekati
hM, pravicu se da ovo niti sam videla, a jos manje shvatila, Vlajko!
Sanjalice dobro si cula,a ne znam samo kako mislis da cutim ako vec ideemo na pice
Ja na vinjak idem prvo sa mojim drugom Acom, i to kad bude slavio 18. rodj. ima da se ubijemo k'o majke....
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostCisto sumnjam da ce se Aco secati sta je probao
A deda Vlajko opet napada mlade devojke po forumu...
Originally posted by dreamy View PostJel moze autogram? ;)
hM, pravicu se da ovo niti sam videla, a jos manje shvatila, Vlajko!
Originally posted by dreamy View PostJa na vinjak idem prvo sa mojim drugom Acom, i to kad bude slavio 18. rodj. ima da se ubijemo k'o majke
Ja sam dobro.Nisam nista pio sinoc.Ustao sam oko pola dva,doruckovao.Kako mrzim onaj Liverpul,uhhh,pisigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostAco,ima li problema? sta ce ova dreamy?
Originally posted by AcaGrobar View PostA dje si kolega alkosu Ma Dreamy je dusica,nego ovaj stari Vujadin,pardon,Vladan pravi probleme
Originally posted by Vladan View Post
Vidjela si,a i shvatila i prestani da me zoves Vlajko
AKo ne budes u zatvoru tada....
Comment
Comment