Originally posted by Indigo
View Post
Moze da svako veruje u svoju istinu, sto ne znaci da je tacna, istina postoji i ona je jedna i jedina, tvoje je da li ces da se krijes i verujes u sve i svasta da bi ti bilo lakse, ili ces prihvatiti istinu.
Jer mogu ja da kazem da jednorog kruzi oko Saturna ALI da ga ne mozete videti, ali je tu. To je glupost, to sto ljudi su previse u autu i isprani im mozgovi, da u svemu traze utehu i u najvecim iluzijama (koje su lose) jer misle da ce im biti tako lakse, to znaci da imaju iluzije o stvarnosti i istini.
Istina je uvek tu, za mnogim istinama se uvek istrazuje i istrazuju ih najinteligentiniji ljudi, koju je vecina mrzela i nije ih podnosila jer su uvek imali drugaciji um i ispred svog vremena, pa su spaljivani i kaznjavani na najsurovije nacine, jer se vecini nije svidelo istrazivanje prave istine, jer su oni voleli svoju iluziju i nisu hteli da je neko srusi.
Kao sto postoji odgovor na sve, to sto ne znamo odgovor na nesto, ne znaci da on ne postoji, vec da ga mi ne znamo. Plitki ljudi i slabi ce uvek traziti izgovore, a pametni i jaki odgovore.
A i iskreno mrzi me da vodim ovu raspravu, i ovako je svet odavno otisao u aut, od kolevke do groba su zakopani u tonama iluzija i svima je do jaja.
Comment