Originally posted by cacanin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Novak Djokovic - Rafael Nadal finale Vimbldona 20…: http://youtu.be/Sc3rOIOyr5s
Evo malo Igora dok ne stigne sa Viskom.
Evo i sa Viskom, pomoci ce dok ne stigne ceo mec ;)
Finale Wimbledon 2011: Đoković -- Nadal: http://youtu.be/qri5NU7vJM0
Послато са SM-N9005 уз помоћ ТапатокаLast edited by cacanin; 01-02-15, 02:18.
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostIzgleda da je admin povećao svima reputacijesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostNemate pretstavu kako pada sneg trenutno u Skopju.
Samo nek produzi ovako, necu se buniti.
sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Opet repriza na eurosportu
Ne znam koliko sam odgledala vec, sto skracenih a bilo je 2 puta cini mi se skoro ceo mec, 5 set sad znam napametLast edited by Pertla; 02-02-15, 22:49.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
KIKINDA - Ugledni internet sajt architecturendesign.net, koji može da se pohvali sa čak 12 miliona pregleda nedeljno, uvrstio je Ulicu generala Drapšina u Kikindi na 22. mesto 50 najlepših ulica sveta.
Ovu ulicu krasi gust drvored, a za neočekivani uspeh, kojim se svi Kikinđani diče, najzaslužniji je Nebojša Tatomirov (21), student treće godine Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu.
- Šok, neverica, ponos, radost - tim redosledom smenjivala su se osećanja kad sam ugledao svoju fotografiju i saznao da se nalazi na 22. mestu pedeset najlepših na svetu - u dahu priča Nebojša.
Drvored u ulici posađen je posle Drugog svetskog rata i ima oko 389 stabala.
IzvorS. U.)-Kurir* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostNaravno, kad se stopio za 3-4 sati.
Moja prva pomisao kada pocne da pada je "E do moj..."sigpic
Comment
-
Imate li vi problema sa Chromom? Mene izluđuje stalno pomalo, pucaju stranice, nema odgovora ili se blokira kao malo pre... i to imam problema i kod kuće i na poslu... Čistim ga redovno i opet.
I iznerviram se, odem na Mozillu koja radi kao sat, ma čini mi se i ne kliknem već se otvarasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Meni ok radi, cak mi je ovaj komp na poslu tezak krs, ali pokrece chrome i ne kocihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ma ne mogu bez Chroma, samo sam se iznervirala
Probaću da ga ponovi instaliramsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment