odusevljen sam, ide wanderer po WTF i po DC, pjeske 8-)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
U šta su se pretvorili ovi dokumentarni i prirodnjački kanali
Borba za skladišta, Prodaja iz skladišta, razne aukcije i borbe za zaboravljenim prtljagom. i sl...
Na History kanalu (!) noćas od 2:00 do večeras do 20:00 bore se za skladišta, emisije od pola sata-sat...
Užas!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostU šta su se pretvorili ovi dokumentarni i prirodnjački kanali
Borba za skladišta, Prodaja iz skladišta, razne aukcije i borbe za zaboravljenim prtljagom. i sl...
Na History kanalu (!) noćas od 2:00 do večeras do 20:00 bore se za skladišta, emisije od pola sata-sat...
Užas!
A uvijek na istu foru, njih nekoliko se takmice ko ce vise da pokupi po onim glupim aukcijama, i sve neki paketi, neko ocekivanje... pi.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Kakve veze ima History kanal sa aukcijama i onim budalaštinama? Američka posla, ali da toliko okupiraju ove kanale ne mogu da shvatim.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKakve veze ima History kanal sa aukcijama i onim budalaštinama? Američka posla, ali da toliko okupiraju ove kanale ne mogu da shvatim.sigpic
Comment
-
Upravo jer u svakoj emisiji se po tim garazama pronadje po koji predmet koji ima neku svoju pricu... Tako da tu imamo i edukativnog sadrzaja, a i "history"... Mada je oku nepazljivog posmatraca akcenat stavljen na takmicenje i borbu oko dobre zarade, nije bas tako....Last edited by Sandugp; 02-11-14, 12:40.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostBosanci, ima li neko nekakav kontakt sa ljudima koji izdaju vikendice na Jahorini ili Vlasicu? Gledao sam na netu, uglavnom izdaju na najmanje 7 dana u periodu oko nove godine, meni treba 3 dana. Ako neko ima kakva iskustva, neka mi javi.
Malopre sam gledao Memedovica (sasvim prirodno) bio u Vlasicu, odlicna emisija, odlican predeo. Prelepo.
Ko nije gledao preporucujem.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostNije tema ali...
Malopre sam gledao Memedovica (sasvim prirodno) bio u Vlasicu, odlicna emisija, odlican predeo. Prelepo.
Ko nije gledao preporucujem.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by shminka View Postvidjecu, pa ti javim...mada je taj period poprilicno zauzeto...a i dosta raje ode na 6-7 dana gore...javnemsigpic
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostHistory u osnovi nema temu istorija kako mi po automatu prevodimo dati pojam sto i jeste njegovo osnovno tumacenje, nego pricu sto je jedno od znacenja pojma history.Originally posted by Sandugp View PostUpravo jer u svakoj emisiji se po tim garazama pronadje po koji predmet koji ima neku svoju pricu... Tako da tu imamo i edukativnog sadrzaja, a i "history"... Mada je oku nepazljivog posmatraca akcenat stavljen na takmicenje i borbu oko dobre zarade, nije bas tako....Last edited by miloolja; 03-11-14, 10:32.sigpic
Comment
Comment