Gdje ćeš 4 na 4 na pijesku
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Libero nije nimalo zahvalna pozicija Bolje je da budeš tehničar ako imaš dara za to, iako za tehničara kažu da je (glava ekipe).
Nato @
Rekao sam da je to više zabava ako vas ima zašto da ne, opet kažem zavisi sve koliko ko polje bubne.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by shminka View Postja sa 185 korektor u srednjoj bio strasan odraz sam uvijek imao
zakucam bez problema na normalni koš
Ali kilaza pomaze kad pokusavas divljat iz FH-a kao DelPo
Comment
-
Originally posted by shminka View Postja sam i teži, al odraz me nikad nije napustio
Pa moras da probas, teretana ti je sastavni deo svakog sporta. Ne mozes dobiti snagu bez nje, msm mozes do neke mere ali nije to to. Samo adaptiras program kako treba i sve pet.Last edited by Prototype; 25-01-14, 22:06.
Comment
-
Kao da je nužno da ideš u teretanu da bi se oblikovao. Bitno je da se zdravo hraniš, da imaš sportskih aktivnosti i to je to, trčanje je jako zdravo.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Proto, samo se nadam da srazmerno radis i gornji deo tela i noge, jer kad vidim one likove koji samo pumpaju bicepse, tricpese, a nogice im tanje od mojih, hocu da umrem od smeha karikatura im nije ravnahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
To Adine, trčanje... ja upražnjavam triatlon doduše svaki dan onaj drugi sport, al je triatlon kada se sve zajedno saberesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Adin View PostKao da je nužno da ideš u teretanu da bi se oblikovao. Bitno je da se zdravo hraniš, da imaš sportskih aktivnosti i to je to, trčanje je jako zdravo.Last edited by Prototype; 25-01-14, 22:12.
Comment
-
Ma kakvi, to sve rekreativno... al milina, blizu mi šuma, blizu bazeni... ali ništa bez
A mogu i odbojku sa vama, numem tenis, ali zato stoni razbijamsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment