Da se i mi radujemo malo, kad vec gubimo tu od raznih Benetoa i Berdiha
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mijenjajte mi ovo Plavac u Kravica
makar na tren
p. s. Jesam li ja jedini ovdje koji Federera zove tako? Odakle meni uopste to "Kravica"? Kad sam to smislio?Last edited by Drunken Whaler; 04-03-13, 15:07.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Pa dobro, ali biće samo vama lepo, jer ja ako ne izaberem taj skin, sve mi jedno, ne nervirate me... i samo vi uživate. Nije loše, neće se valjda više o njoj pričati.. mi sa ove strane se ispiisali, vi gledate u pink svaki dan.. i tako...
sve do novih pertli...Last edited by miloolja; 04-03-13, 15:02.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostMijenjajte mi ovo Plavac u Kravica
makar na tren
p. s. Jesam li ja jedini ovdje koji Federera zove tako? Odakle meni uopste to "Kravica"? Kad sam to smislio?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
U centru grada, danas na bilbordu "Goca Trzan u nekom klubu, humanitarno vece, pomognimo Andjeli"Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKakvi su ljudi carevi, malo samo pomoli se sunce svi u jaknice, neko cak i u kratke rukave, a temperatura ista maltene kao tokom februara
U gradu ovih dana izgledam kao idiot sa zimskom jaknomsigpic
Comment
Comment