Originally posted by Petra
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Neko radnonako na planinarenje,ja imam nesto u planu,al dal ce se ostvariti videcu uskoro,vrlo uskorosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Зашто вам је смех потребан?
- Јача ваш имуни систем
- Чини да вам образи буду румени
- Побољшава кардиоваскуларну флексибилност вашег организма
- Повећава коефицијент ваше духовности
- Помаже да размишљате јасније
- Ставља звездице у ваше очи
- Обнавља вашу креативност
- Неутралише вашу конзервативност
- Ослобађа и трансформише вашу емоционалну бол
- Развија ваше абдоминалне мишиће
- Спречава да ваше стање стреса и тензије изазивају стрес и тензију код људи у вашој околини
- Отвара нове видике који вам омогућавају да себе сагледате у другом светлу
- Оспособљава вас да једноставније гледате на ствари, да будете мање забринути и мање озбиљни
- Унапређује ваше комуникацијске вештине
- Придружиће се великој групи људи којима је смех саставни део свакодневног животаsigpic
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postda neces slucajno na neku planinusigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Petra View PostJok,a grudvanje si rezervisao za Bojanujos planiramako nista zalepicu tapetu sasveRijom i ovaj radu toploj sobi
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postma trazicemo drugu zrtvu Petra za grudvanje posto ovde ima ih ovde koji obozavaju sneg i grudvanje,a Bojanu cemo ove god da preskocimo da se odomri od menesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Poste sad prevedi
Ivane jedino da vidimo sa Fladanom da poprica sa njom da se vratisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
Comment