Originally posted by Petra
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Torima View Postma jok neki rusko-iranski mišovi, nova vrsta, mutirala...sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Tuto,moras pod itno u taj nju jarakkupi ovde kod nasih kineza ambrele pa nosi ljudima
Sta mi iskace da je poruka kratka,jel treba da pisem esej
Aaaaaa,mora da su opet dugmici pobrljavelisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
http://www.skimanijaci.com/raspored.php
Spremi se Olja za Francusku, idemo u martu. :P Ne mogu pre.
Znaci kad sam video kakve staze imaju, cak preko 15 crnih staza, odusevio sam se.
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinjavljaju mi moje poslovne kolege
počela je darominja kiša iu nju jarku ai šire
paje u nju jarku čak zatvorilo i bubljak na volstritu
sipi neka kišica
aoni budale zatvorili bubljak
pa
gde će sad nesretni narod kišobrane kupovati
your planetary reporter and servant
tuta bugarin
Hilari Klinton zbrisala na vreme, a gde bi nego u Beogradsigpic
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostHilari Klinton zbrisala na vreme, a gde bi nego u Beograd
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View Posthttp://www.skimanijaci.com/raspored.php
Spremi se Olja za Francusku, idemo u martu. :P Ne mogu pre.
Znaci kad sam video kakve staze imaju, cak preko 15 crnih staza, odusevio sam se.
Ma da dolazi samo Hilari, već dve ŽENE...leleeeeee...a blokiraće grad na 2 dana...valjda su tu do srede....
Ništa mi nisu rekli da ne dolazim na posaosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment