Ne mogu ni ja da udjem
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Shardonnay View PostJa sam Andrijana, komplikovano kao i nick
Po uzoru na film "Mirko i Slavko".
Tata je htio neku kombinaciju oba imena, mozda Mirkoslav ili Slavomir, ali majka rekla da je dovoljno Mirko. I po prirodi sam miran i mirim ljude. A slava je vec za epska vremena.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostLjakse ja sam medjed, primarni medjed. Znas li ti koliko je bolje biti medjed nego ker? Kad budes sekundarni medjed onda mozemo da pricamo.
NAJVECI me cjeni
http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post770214Originally posted by manda View PostSejo je primarni ker!Originally posted by manda View PostVladane ti nisi ni ker.Originally posted by manda View PostIdi na tenis,Ferer je izgubio,analiziraj Belucija,medjede primarni.Originally posted by manda View PostMedjed je divlji,a ker je pitom i najbolji covjekov prijatelj,tako da medjed meni nije prije kera,mozda tebi jeste.
I nisam se vratio,jos sam na "ekskurziji",samo sam nesto raspolozen pa malo pisem.Originally posted by manda View PostVidim ovdje su se neki clanovi(citaj medjed) oteli kontroli otkad me nije bilo,kada se vratim moracu da to iskordinisem po kratkom postupku,jer ce doci do toga da ce taj medjed poceti ovdje o evrosongu i drugim glupostima da pise,idi u TADBAS,fino ti kazu.
Boga pitaj sta si ovim jadnim djevojkama sve napricao pa zive u zabludi da si fin momak i da nemas vise od 40 godina,ko te ne zna skupo bi te platio.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View PostJa sam Andrijana, komplikovano kao i nick
Znala sam! Previse je bilo providno ...
Ili ste pili Sardone, i to neki crnogorski opaki, na nekom sastanku... Mogla bih do sutra sa nagadjanjima
Imam jos jedan pokusaj: Otkinula si se od Sardonea kao majka, pa si htela da te nick zauvek podseca da nikad vise ne uradis to.. Peglala si sutradan ceo dan, to je bio prvi i poslednji put da si se napila.....
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View Post
Boga pitaj sta si ovim jadnim djevojkama sve napricao pa zive u zabludi da si fin momak i da nemas vise od 40 godina,ko te ne zna skupo bi te platio.
Koliko je mudrosti u ovim slovima, pa koliko mi mozemo da naucimo od ovog covjeka, od ovoga genija
Imam 41 godinu, nisam lagaosigpic
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostMoje je Mirko.
Po uzoru na film "Mirko i Slavko".
Tata je htio neku kombinaciju oba imena, mozda Mirkoslav ili Slavomir, ali majka rekla da je dovoljno Mirko. I po prirodi sam miran i mirim ljude. A slava je vec za epska vremena.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Bravo Noto
Indigo je tu , pa nek on kreira , posto kod njega svi mozemo uci
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View PostJa sam Andrijana, komplikovano kao i nickThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNAJVECI nije najbolje rezonovao tih dana, sad je sve doslo na svoje.
Koliko je mudrosti u ovim slovima, pa koliko mi mozemo da naucimo od ovog covjeka, od ovoga genija
Imam 41 godinu, nisam lagao
Sad si me razocarao....
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOce li neko napraviti sobu da odigramo koju partiju
Dvoje su se tako smuvali
Evo ja cu kreirati, pa igrajte.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostKako lazes, a meni si rekao da imas 42, i kad si mi poslao onu sliku iz Niksica sa plaze rekla sam ti da izgledas mladje i da ti nikad ne bih pogodila godine, max 35...
Sad si me razocaraosigpic
Comment
Comment