Originally posted by Vanja #66
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by M_G_S View PostEeeee, koliko ih znam sto im je zbog tog "bureka" nadimak "burek", ili "masni"... A direktorovali su svudje. Ali ostalo "ono" "burek".
ps. A to da ti je cupri izmisljena, macku o rep. Zna se tacno kojih 2-3 su lideri medju "burecima"
pps. Boksi, znas li kako IT-ijevci odreaguju kad ostanu bez goriva? Izadju, pa ponovo udju u kola.
Posto sam uvijek bio elegantno popunjen djeca su me zadirkivala,nerijetko i vrijedjala.Sepra,debeljuco,bucko,pa i masni iako sam uvijek bio uredan i doceran za skolu.
Naucnici su dokazali da je psihicka tortura mnogo gora od fizicke.Ja mogu mnogo toga da podnesem,sto kaze Bora bio sam tucen i ja sam tukao.Ali ja nisam,mene su maltretirali psihicki.Ja nisam nikad mogao na taj nacin da uzvratim,nisam dovoljno dobar.
Ti koji su me vrijedjali su sad po bijelom svijetu,u upravnim odborima,uspjeli ljudi u zivotu.No to tako biva...
Prica jeste izmisljenja,svaka slicnost je sasvim slucajna!sigpic
Comment
-
Eeeee... Koliko sam ja komplimenata podijelio na FB, u svoje pero. Mladost, ludost.
S godinama je valjda stigla i ozbiljnost, pa su mi sad prijatelji na FB uglavnom akademici nauka, clanovi Masonske loze, Iluminati, Anonymousi i nekih 20-ak ljudi.
A zahtjeve za prijateljstvo ovakvih riba odavno ignorisem. Cak i prijavljujem da me maltetiraju... Prvo hoce prijateljstvo na FB, pa posle dje zivis, dje radis, izlazis... Pa kad navale sa svih strana... Izdrzi, majcin sine.
Comment
-
Originally posted by dreamy View Posthahahahaha, kakav car!
[IMG][/IMG]
E, pa, ovde treba: Silence, stupidity at work... Treba znati ceniti ovakve situacije kad ti se prikazu...
Originally posted by dreamy View Postkoliko vidim morace ovde i casovi spanskog da se uveduLast edited by Vanja #66; 17-02-12, 22:02.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View Post
E, moze, samo da utvrdimo nacin placanja... U keshu ili moze i u naturi - slanina ili domaca sljivovica (26 gradi )?
p.s. Ljudi Coa je opet poceo sa fb u inbox, taman se primirio par dana, i evo ga opet, daj mi fb, daj mi fb, OMG
....
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostAh, common... Sad?
Originally posted by ledeni 80 View PostDreamy ko te sad naljutila
Originally posted by Ivan Piper View PostNe odustaje covjek... ovo sada su ocajnicki pokusaji da se dodje do fb-a
Originally posted by Miss Poison View PostJedini nacin da prestane - da mu das fb (provjereno)....
Comment
Comment