Naravno,dusa je najbitnija,ono sto je unutra.On ima ogromnu dusu.Kako veliku dusu ima taj covjek.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostNaravno,dusa je najbitnija,ono sto je unutra.On ima ogromnu dusu.Kako veliku dusu ima taj covjek.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Jbt, sad kad se nisam isekao... Cujem neko sustanje u drugom delu sobe, ustajem, osvetlio sa lampom na mobu, kad ono, JE*ENI MIS mi protrcava pored noguJedva ga uhvatili pod neku ciniju i bacili u dvoriste
Kako je dospeo u sobu, misterija. Posle gledam po sobi, ladno mi izgrickao kutiju od plazma keksa. Imam celu zalihu u sobi. Valjda i misevi znaju da valja
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostJbt, sad kad se nisam isekao... Cujem neko sustanje u drugom delu sobe, ustajem, osvetlio sa lampom na mobu, kad ono, JE*ENI MIS mi protrcava pored noguJedva ga uhvatili pod neku ciniju i bacili u dvoriste
Kako je dospeo u sobu, misterija. Posle gledam po sobi, ladno mi izgrickao kutiju od plazma keksa. Imam celu zalihu u sobi. Valjda i misevi znaju da valja
Jel si proverio da li je mis ili si ga na procenu izbacio ? Mozda je neka cincila ?Cuj prvi maj
Comment
-
Dok ne budes imao bar jos dvije nule , nigdje ti ne ides
Comment
Comment