Originally posted by Seoski Terminator
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostIstina pre svega.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostZnao sam ja da si ti moj covek ! Ono fazon prvi maj, matori jarci od 3,4 banke se voze na ringispilu i kamikazama, kao xexexe prvi maj je, ajmo u luna park.
Pomjeri granicu na 4 banke molim tesigpic
Comment
-
Bas smo Veseli Urose, ipak je danas praznik. Aj nek bude 4 banke, mada mi cemo i tada uspostavljati surovu dominaciju i setati mlade jarice suprotnog pola za prvi maj, a ne voziti se na kamikazi, ici u kucu straha i skakati po tramboliniCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostIstina nije relativna, istina je jedna, to sto neko ne zna sta je istina, ne znaci da moze svako da misli da svako ima svoju istinu.
Svaki covek kreira svoj univerzum a samim tim bira svoju realnost i cinjenice tj istine koje ga okruzuju.
Svako ima pravo na svoju istinu ma koliko se ona nama cinila pogresnom, za njih je ona neporeciva.
A posto nista u svetu nije neporecivo i nepromenljivo, istina postoji dok se ne uvreis da je to samo jos jedna laz.(deda mraz...itd)
Hmm zanimljivo da li istina uopste postojiThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
хајде кад је спам тема, да звекнем још један пост. :d
у вези овог пијанчења што спомињете.
чисто да се јавим ...
ја се јуче код ортака на 18-ом први пут напио у животу (онако, поштено) и то од само 2 вињака, једне раџе и два пива. ценим да је због тога што сам попио све у року од пола сата.
и наравно пало је бљување. :d
касније сам преспавао поред звучника 2 сата.
реците ви мени, као искуснији, јел хоће ово увек да буде овако или само првих пута ?Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
-
Hahaha, evo ga brat Indigo sa razmisljanjima na nepotrebnu temu i filozofiranjem Sta bre opterecujes mozdane vijuge za prvi januar, januar, januar, ponoc je ljube se svi, umesto poklona reci mi da sam lepa i odlaziiiiii, ooo, reci mi lepa si, oodlaziiiiiiii. Sa 6 banki, racun u 6 banki i pored mala od dve banke. To se zove surova dominacija drevne personeCuj prvi maj
Comment
-
Јео сам за то немој да бринеш. Има ме поприлично и имам навику да једем.
Вињак појма немам који је био, сипали су у чашице и онако доносили. Али ценим да је Рубинов. Годиште је из ника, 17 година напунио 28. октобра.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment