Ja cu morati da zrtvujem rukomet za AO,a i spavanje,ne znam kako cu izdrzati od ponedeljka do petka
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Jako ti je ovo Vladane ,ali onaj dio je dobar ja da radim za pišljivih 2500 hihaljda eura da se penjem po građevini ma nisam lud ,a ono ako ste došli da isključite vodu samo tamo idite.Dobro je ovo.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostA vaterpolisti?
Comment
-
Originally posted by asprilja View Post
Dogovoreno ;)
Originally posted by Adin View PostJako ti je ovo Vladane ,ali onaj dio je dobar ja da radim za pišljivih 2500 hihaljda eura da se penjem po građevini ma nisam lud ,a ono kao ste došli da isključite vodu samo tamo idite.Dobro je ovo.sigpic
Comment
-
Hhahahahh ova žena slomi noge hodajući oko kuće ,a kad joj rece eto sada si duplo starija nego što si bila prije dvije minute ,samo jedeš eto ima u tebi 150 kila ,a i ono samo ako mi priđeš uradit ću te nogom da me želja mine.Ma bas su ovo jako smislili.;)http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostNjih gledam samo protiv Hrvata,ali kontam da ce biti neki retardiran termin kao sto uvek biva u vaterpolu,kao recimo 3,4 popodne tako da nema teorije da gledam jer sam u skoli
Rukometasi nisu bitni sada, samo treba odgledati tu prvu utakmicu protiv Poljaka da vidimo na cemu smo.Danci ce nas razbucati, a Slovaci su nepoznanica.A sada u drugoj fazi, zavisi kako prodjemo u prvoj fazi.
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostUuuu. Evo vec je Bozic, a tebe jos nema, pocinju snegovi ! Kakva himna, desna ruka na srce dok se slusa.
Hm...kako da se ukljucim u konverzaciju, 10 ljudi, svako svoju pricu prica, hocu nekako da se ubacim ali ne znam kako
Onda ces pucati u prazno i kasnices a ko to voli.
Moraces da otvoris jos jedan tab, taj tab koristi samo za refresh opciju. A onda u ovaj pravi otvoreni tab se nadovezi na svaku pricu.
Izvodljivo zar neThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View PostIndigo, vidim bolje ti je
I da mnogo volim svoju kevu koja je brinula o meni, i nije me sramota to da kazemThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment