Ja mislim da se vi svi medjusobno hrabrite, skupljate u gomilu, prijetite, ..., a kad se jedan administrator pojavi, suprotnog pola, vas ni cut ni vidjet.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by M_G_S View PostJa mislim da se vi svi medjusobno hrabrite, skupljate u gomilu, prijetite, ..., a kad se jedan administrator pojavi, suprotnog pola, vas ni cut ni vidjet.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTo je druze sigurno tako,sve su ovo rezimski ljudi,nema vise likova kao asprilja da se i njoj usprotivi
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostEeee. Drevni Faustino. ne javlja se. Pomalo me to brine. Crne misli mi se motaju po glavi. Izbacen je sa foruma pravo na ulicu. Takvog velikana je trebalo istrpljeti, ali... Nadam se da je dobro i da se nije odao nekom poroku.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostJeremić je saopštio da je, bez obzira na skeptične komentare koji su obeležili početak njegovog mandata, tokom čitavog meča bio uveren da će Srbin trijumfovati.
Svaka mu cast kako je to mogao znati u onako neizvjesnom mecu!
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostA da nisi slucajno razmislio i da se on salio?
Comment
-
Car si majke mi,oraspolozio me ove tuzne veceri
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostJeremić je saopštio da je, bez obzira na skeptične komentare koji su obeležili početak njegovog mandata, tokom čitavog meča bio uveren da će Srbin trijumfovati.
Svaka mu cast kako je to mogao znati u onako neizvjesnom mecu!
Nije nikako mogao znati, zato i jeste sretan, mandat mu je krenuo kao iz snova.
Comment
Comment