Originally posted by majabl
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by MiljanVR; 23-08-11, 20:11.
-
Ja mislim da se zajednicke imenice pisu malim slovom,al nek ti bude,prepravio sam
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostJa mislim da se zajednicke imenice pisu malim slovom,al nek ti bude,prepravio sam
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostMislim da je ipak Miljan to vise zasluzio,pre svega kvalitetnim postovima u temi Novaka Djokovica kojima on iskazuje veliku ljubav prema njemu.Zato sam mislio da ima tu cast da otvori njegovu temu,naravno ako hoce a verujem da hoce.Razmisli Miljane,imas vremena pa javi
Originally posted by MiljanVR View PostDa bas ti znas kakav sam jaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by MiljanVRNe zelim ja nikakav rat , ali ovde je na forumu cini mi se zabranjeno vredjati ostale forumase... a ovo je za mene uvreda "Ti si smesan sam po sebi...."
HahhAAhahaah... ti si stvarno ali stvarno decko malo fik-fik...
Jaoooo svasta sam cuo ali ovo do sad nisam..
Cuj uvreda "ti si smesan lik" hahahaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ne zelim ja nikakav rat , ali ovde je na forumu cini mi se zabranjeno vredjati ostale forumase... a ovo je za mene uvreda "Ti si smesan SAM PO SEBI...."
Comment
-
Originally posted by bice View PostCekaj da li ja vidim samo jedan isti post svaki put,ili mi se cini?
Comment
-
-
Originally posted by AcaGrobar View PostDjilkos Bice se naljutio!
Djikosu ne znas ti kakav sam kad se naljutim,nisam sad ljut,ali bolje da me ne dira....Dreams are coming true.
Comment
-
Gleda li jos neko Gossip girl?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment