Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Nismo imali srece,treci u odbojci,drugi u rukometu,sudije nas ostetile u fudbalu,drugi zavrsili,digli smo se u vaterpolu,ali tamo nismo mogli bolje od treceg mjesta,sudije nam sviraju sve kontra faulove umjesto da nam daju iskljucenja...sigpic
Comment
-
A ti AK ne znas drugi nacin nego tamo gde je najbolnije?
Comment
-
Inace ako nekog zanima,Alan Ford je nakon prvog ili prva dva stripa imao katastrofalnu prodaju i autoru su dali jos jednu sansu prije gasenja cijele ideje,a onda autor izbacuje tri nastavka o sigurno najapsurdnijem liku ikada superhik.jpg i strip postaje najprodavaniji tek iza prvog strip junaka Teks Vilera
Dacho s neba pa u rebra gdje najvise boli
JBg Vladane znam ja da niste imali sreceZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMalo ih previse pustate,u kosarci po 50-ak razlike lagano,a fudbal je isto rutina,mada sam ja cuo i u drugim sportovima da je tortura
Real je Real i kad si svi bolji,ali ove godine sve i jedan trofej osvaja Mou
Comment
-
-
Tacno , nisam znao da si mislio samo na najvece
Zivi bili , pa vidjeli , ali ja sam siguran da ce Barca da uzme sve
Comment
-
Real ce osvojiti nesto,msm red bi bio kad su potrosili celu milijardu u prethodnih 4-5 prelaznih rokova(mada ih vise gotivim od Barse).Ali ove godine Milan dominira,od sledece im se prikljucuje i L'pool
Comment
-
Za Milan se slazem Dacho , cak mislim da nece imati konkurenta u Italiji , mozda Juve , mada bih ja najvise volio da Napoli osvoji , ali realnost je drugacija
Comment
Comment