Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ti si moje slabije ja i odmah me provalis,predobro se poznajem definitivno
Real je najveci klub u istoriji ove igre i ove godine ce da osvoje sve,tu stavljam tacku na ovu temu
Vidim da si zvezdas,osvojite li vi kad u kom sportu nestoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostImao sam skoro sve nekad davno,najjaci lik ikad,posle sam nesto nalazio na cdove,ali nije to to...
Ma kakvi CD-ovi meni kuca puna stripovaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJeste najjaci i on je definitivno najcudnije bice ikad,koji je kreten bio onaj Max Bunker(mislim da je ovako da ne guglam sad) kad je stvorio ovog lika...
Ma kakvi CD-ovi meni kuca puna stripova
Originally posted by AK47 View PostVi ste veci klub,ali zadnjih godina i u svakom sportu vas maltretiraju,a mi nekad nesto i ubodemosigpic
Comment
-
Malo ih previse pustate,u kosarci po 50-ak razlike lagano,a fudbal je isto rutina,mada sam ja cuo i u drugim sportovima da je tortura
Real je Real i kad si svi bolji,ali ove godine sve i jedan trofej osvaja MouZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTi si moje slabije ja i odmah me provalis,predobro se poznajem definitivno
Real je najveci klub u istoriji ove igre i ove godine ce da osvoje sve,tu stavljam tacku na ovu temu
Vidim da si zvezdas,osvojite li vi kad u kom sportu nestoJedan je Obradovic Zarko!
Comment
Comment