Originally posted by M_G_S
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostNema
Drug je sreo nekog koga zna i koji radi u organizaciji i on nam je to rekao
ljudi prolaze, deca se igraju, vicu, a oni kao igraju tenis, stvarno da umres od smeha ali onda kad razmislis, svi oni su tako pocinjali ;)Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Postali onda kad razmislis, svi oni su tako pocinjali ;)
[QUOTE=bice;520629]Pa kako dogovore termin?Ja sam mislio da ima neki sudija,jaoooo budala.[/QUOTE
Imaju zvanican raspored kad ko igra... Ali nema sudija...
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostNe znam kako stavljate da se video vidi, ali neka i ovako "primitivno".
Uzdravljesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
http://www.youtube.com/results?searc...mp;oq=PANCEV+K
Hvala miloolja!!! ;)
Znanje je najvece blago.
Zato sam ja bizuterija za kompjutere i tehniku.
Pozz
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNe znam ni sama gde ovo da napisem, ali danas sam gledala fjucers
I nisam znala da to tako izgleda, nema sudije, nema semafora, samo igraci i oni broje poene i normalno oni sami skupljjau loptice Jedino kad je neka bas sumnjiva lopta i kad ne mogu da se dogovore, onda neko iz organizacije udje na teren pa valjda presudi uglavnom, ja prvo nisam mogla da verujem, pa sam posle umirala od smeha
i da, videli smo Rohusa, ali Kristofa
i tako, nas 3 koji smo pre par nedelja bili na RG-u, smo sad zavrsili na fjucersu na Olimpu
Nisam ni sanjao da je tako bedno to...“If it be now, ‘tis not to come; if it be not to come, it will be now; if it be not now, yet it will come. The readiness is all.”
Tennis belongs to the individualistic past - a hero, or at most a pair of friends or lovers, against the world~Jacques Barzun
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostHvala miloolja!!! ;)
Edit: Otvori video koji hoćeš da postaviš, pusti ga, i tu adresu snimi, tj. kopiraj. ;)Last edited by miloolja; 13-06-11, 16:43.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ma znaju svi, ali da se podsetimo, nije na odmet...
Ovako..snimiš, tj. KOPIRAŠ/ COPY, desni klik na mišu i tu ti sve piše... naravno klikneš na adresu..
Isto kao što si postavio link na postu, na svom komentaru... sve isto samo to ubaciš u Insert Video, OK i voila!
Ajde ovako... koji pretraživač koristiš? YouTube gledaš preko Chroma, Mozzile, IE, Opere? Razumeš šta te pitam?Last edited by miloolja; 13-06-11, 17:02.sigpic
Comment
Comment