Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Djokovicevi rezultati su uzeli danak i u Sarajevu...nikad se kod nas nije mogao normalno odigrati rekreativni termin tenisa a da prolaznici ne dobacuju komentare tipa...djesi teniser...i do prosle godine su najvise dobacivali...eno rafe...to rogeeer...djesi nadal...medjutim danas se od 10tak komentara culo samo Noletovo ime ;) djesiii Noleeee
Comment
-
-
Originally posted by miloolja View PostJeste za Tadbas spam, naravno... uzurpiramo Noletov prostor, cccccc,
ali kad nema Vladana da nas prebaci...
a kad mačka nije tu... zna se šta rade miševi...
Comment
-
Originally posted by majabl View PostPa ako ste svjesni da je za tadbas - zasto ne pisete tamo, zar nije malo glupo da svjesno pravite ljudima posao - pisete ovdje i ocekujete da to Vladan prebacuje kad dodje na forum...
Uopšte nisam bila svesna dok nisi to napisala... čak sam bila ubeđena da smo u pravoj temi...
Pobogu Majo, onaj moj poslednji post je bila šala...
Šta sam to tako strašno uradila...
Ne kapiram...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostPa ako ste svjesni da je za tadbas - zasto ne pisete tamo, zar nije malo glupo da svjesno pravite ljudima posao - pisete ovdje i ocekujete da to Vladan prebacuje kad dodje na forum...
Svašta Je li to tvoj problem? Tu su administratori koji će na to ukazati, a sve je bilo povezano sa slikom Novaka iz Pekinga, pa sam ja onda standardno To šta je glupo (lijep izraz) a šta ne, nije na tebi da odlučuješ.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostSvašta Je li to tvoj problem? Tu su administratori koji će na to ukazati, a sve je bilo povezano sa slikom Novaka iz Pekinga, pa sam ja onda standardno To šta je glupo (lijep izraz) a šta ne, nije na tebi da odlučuješ.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by notorious View PostTi znaš da je njen problem Način na koji se obratila nije ok i ti je jasno, njeno nije da određuje šta je glupo a šta ne. Uostalom kakve sam ja to probleme stvorio da se ne može normalno diskutovati o tenisu, o čemu ti?Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Ja mislim da ovde nema mesta nikakvim žučnijim raspravama... Svi smo prekršili, ako uopšte jesmo, pravilo i nismo se držali teme, pa i vi što se bunite.
Htela sam da napravim štos, a ispao je moj žešći gaf, jer ste ga tako protumačili...
Teško je ponekada odgovoriti na drugom mestu, ako te onaj isprovocira i čačne na prvom...prosto...
I tako reč, po reč, raširi se priča, neosetno...više čovek ne razmišlja o tome gde je...
Nikakva mi namera nije bila da bilo koga nerviram, niti da nekome svesno pravim posao, a pogotovu ne Vladanu...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment