Imali smo 2 jebena meseca da dovedemo plejmejkera i nista...kakvi smo mi idioti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dobar dan svima! Citam vas... itd...
Nekako su te povrede u KKCZ 'specificne' , pa se desi da Danga ode na 3 nedelje i ne vrati se do kraja prvenstva. Ljudi boluju od kovida po 6 nedelja i tako. Ima i slucajeva da je igrac suspendovan na 10 dana, pa se taj ocekivani povratak, ili informacija o slucjaju protegne van tog perioda... pa onda taj isti igrac bude aktiviran za KRK, pa onda ode...
Tako da cemo da vidimo kada i kako ce da se Rit vrati. Da ne pominjem da je jedno vreme bio na ledu jer, jelte, nije hteo da potpise novi ugovor...
Comment
-
Pozdrav Inbox, dobro došao.
Sto se tiče naše igre, nema Lakija da baci komentar sto znaci da je pritisak na aparatu udario max
Od nase cvrste odbrane i igre u tranziciji ostali samo dugmići ali nemajte brige, necemo nista mijenjati jer tako smo u mogućnosti.
Sunce ti poljubim kako smo loše izgledali pa ono je kriminal. Mozda nam prva petorka nije udarna al zato nam je druga jos gora.
Ajd ovako, Walden, Loyd, Dobric, MJK(Rit) , Noko
Moze li MJK da napravi cvrst blok Waldenu u sredini na 9m da on krene na desni ulaz, u istom trenutku Loyd ide u desni cosak, Dobric u ledja pravi blok Noku i istrcava na 45° lijevo dok Walden utrcava i ima slobodnog Noka u reketu, ima dobrica na lijevoj strani, ima Loyda u cosku i ima MJK na pop. Da izabere jedno rješenje.
Ukoliko je to sut za 3p da MJK utrcava na skok a Waldrn ceka loptu kod penala da se ofanzivni skok malo poboljsa.
Eto jedna akcija koja otvara mnogo rjesenja a jedno ce sigurno ostati slobodno.
Zasto u odbrani preuzimamo? Ako smo primorani da preuzmemo, visoki igrac brani SUT, i usmjerava nizeg igraca ka ceonoj liniji... Bar toliko da znamo...
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostMogao bi neko da naprvi gif od Simnovićevih prodora sinoć.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Inbox View PostDobar dan svima! Citam vas... itd...
Nekako su te povrede u KKCZ 'specificne' , pa se desi da Danga ode na 3 nedelje i ne vrati se do kraja prvenstva. Ljudi boluju od kovida po 6 nedelja i tako. Ima i slucajeva da je igrac suspendovan na 10 dana, pa se taj ocekivani povratak, ili informacija o slucjaju protegne van tog perioda... pa onda taj isti igrac bude aktiviran za KRK, pa onda ode...
Tako da cemo da vidimo kada i kako ce da se Rit vrati. Da ne pominjem da je jedno vreme bio na ledu jer, jelte, nije hteo da potpise novi ugovor...
Comment
-
Ja njega ne razumem, pogotovo što i nije glup čovek.
Pa bolje šutni preko ruke, zatvorenih očiju, jednom rukom i to levom ako treba nego što ideš na prodor.
Sinoć je dva puta tresnuo guzicu, treći put valjda dobio blokadu, mada se i sam nabio u čoveka.
Još i mlatara glavom tražeći faul.
Što se brukaš čoveče. I Radonja mora mu to reći a ne da ćuti i gleda njegove sprd prodore.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostMene najvise iritira sto kad Radanov ili Hall naprave gresku odmah popiju klupu, a Simonovic se izivljava i igra 20+ minuta. Opasno mi Radonjic ide na zivac, opasno. Ubrzo ce da stigne i Obradovica u tom segmentu.
Fun facts:
- Davidovac 6 skokova; Kuz, MJK i Noko 7, ali zajedno.
- Uskokovic 4 faula, svi ostali 1, ili 2 + smo uspeli da ih posaljemo na bacanja vise puta nego oni nas
- bacanja 50%
PS
Mozda sada coach Ra dobija bojkot od stranaca, kao sto je Sale od lokalaca (msm Laze i Simona)
Comment
-
Originally posted by Inbox View PostIli od odbrane, kada se gubi u preuzimanju, prima se trojka, a on kao nesto mlatara rukama i pokazuje nekom drugom gde je trebalo da bude.
Капирам ја да је потребан домаћи играч да би имао ко да игра КЛС и КРК и да је доведе ове сезоне како би попунио ростер у случају ако неко добије корону...Ал ово је већ безобразлук!
Comment
-
Originally posted by Storm View PostMene najvise iritira sto kad Radanov ili Hall naprave gresku odmah popiju klupu, a Simonovic se izivljava i igra 20+ minuta. Opasno mi Radonjic ide na zivac, opasno. Ubrzo ce da stigne i Obradovica u tom segmentu.
Radonji to nije problem, bitno da je pronašao posao.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment