Originally posted by ajkisloba
View Post
Za Berona niko cuo nije, imao mizerne statsa u EC a opet iz te iste lige i u debitantskoj sezoni u EL kod nas pokidao i bio medju trazenijim suterima u EL ovog prelaznog roka. Svako od nas ima svoj sud o svakom igracu i legitimno je pravo da ga zelimo kod nas ili ne, ali mislim da ovi sto odlucuju o dolasku bilo koga igraca imaju valjda neki plan sta im treba za nastavak sezone.
Srecom ili na zalost Devin je mozda pokusaj Miska da nam ga uvali jer je njegov klijent i otuda ti natpisi po portalima jer svakako oni koji pisu ne sede u kanc kod Covica nego dobio rucak u Fransu da pisu sto im se kaze. Ja ga ne vidim u nasoj ekipi ali ako ga Sasa vidi, pa sto bi mi ovde nesto se bunili ili podrzavali njegov dolazak i da ga tretiramo kao krsha od igraca na osnovu 6 utakmica u Futuri u raspadu od tima ako su mu igre pre i posle te epizode odlicne.
Ako vec konstatujemo da se vidi sta Sasa radi sa postojecom ekipom ne vidim razloga da i ovog ne uklopi ako je on opcija, a ja mislim da nije iz vise razloga.
Comment