Ne mozes ko covek ni da se poradujes nakon velike pobede....odmah sutradan krece mracenje kako ce da nas otresu ovi ili oni...kako imaju vanzemaljce, kako smo tanki...bas ste partibrejkeri...kako bre zivite sa tim pesimizmom...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ovaj Rajt se sprda sa ABA ligom! Ako nas pojača, samo nam je nebo granica u Evroligi, potpisujem! Počastvovan sam što sam prije nekoliko dana u Banjoj Luci sjedio s njim i jednim mojim drugom za istim stolom. Veliki igrač, a još veća ljudina, vjerujte mi!
Comment
-
Feldain zaista ima nizak košarkaški IQ..
Prva situacija, Tomić skače za loptu, posed prelazi na Barsu, Janković je u klinču sa njim i rvu se, sekunde prolaze, u petoj sekundi Tomić dodaje loptu Koponenu koji je sam kao duh na svojoj polovini dok Feldain bleji na pet metara od njega, umesto da je shvatio šta se dešava i pritisnuo Koponena da ne može da primi loptu. Svi ostali Barsini igrači su već prešli na drugu polovinu, i izgubljena/ukradena lopta skoro sigurno. JBG.
Situacija br. 2
Minut do kraja, prima loptu na sredini terena, kreće uz aut liniju, Tomić zatvara, umesto da se odmah oslobađa lopte, neki kvazi driblinzi i kontra protivnika. Brate mili, ko da igraš u petlićima.
On čovek MORA imati jasno određenu ulogu, a trener je tu da mu tačno dodeli zadatke i šta sme/ne sme na terenu. Gde god treba da se razmišlja, a da je on akter najebali smo.Last edited by nebitan; 22-10-17, 09:10.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by mikara92 View PostOvaj Rajt se sprda sa ABA ligom! Ako nas pojača, samo nam je nebo granica u Evroligi, potpisujem! Počastvovan sam što sam prije nekoliko dana u Banjoj Luci sjedio s njim i jednim mojim drugom za istim stolom. Veliki igrač, a još veća ljudina, vjerujte mi!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostFeldain zaista ima nizak košarkaški IQ..
https://youtu.be/eggXWLaK_Gs?t=4590
Prva situacija, Tomić skače za loptu, posed prelazi na Barsu, Janković je u klinču sa njim i rvu se, sekunde prolaze, u petoj sekundi Tomić dodaje loptu Koponenu koji je sam kao duh na svojoj polovini dok Feldain bleji na pet metara od njega, umesto da je shvatio šta se dešava i pritisnuo Koponena da ne može da primi loptu. Svi ostali Barsini igrači su već prešli na drugu polovinu, i izgubljena/ukradena lopta skoro sigurno. JBG.
Situacija br. 2
https://youtu.be/eggXWLaK_Gs?t=6477
Minut do kraja, prima loptu na sredini terena, kreće uz aut liniju, Tomić zatvara, umesto da se odmah oslobađa lopte, neki kvazi driblinzi i kontra protivnika. Brate mili, ko da igraš u petlićima.
On čovek MORA imati jasno određenu ulogu, a trener je tu da mu tačno dodeli zadatke i šta sme/ne sme na terenu. Gde god treba da se razmišlja, a da je on akter najebali smo.
Comment
Comment