Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts



  • Brat Matija i Jankovic u top10.... ale.

    A tu je i Pefi.
    Last edited by mmajstor; 21-10-17, 11:52.

    Comment


    • Ročesti u prvoj petorci ovog kola.💪

      Comment


      • Zaboraviti ovo,vreme je za Cedevitu. . . Relax u Rusiji i srce na teren sa Makabijem koji je duplo jači nego prošle godine

        Comment




        • Gde si ti pos'o?

          Comment


          • Originally posted by Manda77 View Post


            Gde si ti pos'o?
            "На море."
            "Чекај следећу сезону."

            Comment


            • Sad je vreme da brat Radicevic nabije 15 i 8 Cedeviti Naravno drugi deo je da Laza ubaci Musu u fetalni polozaj

              Comment


              • Fantastican mec sa nase strane. Rocesti, Bjelica I Antic za sad rade svoj posoa maksimalno, dobro igraju prelazni period dok se jos neko ne prikljuci I udje kao game changer. Svakako MVP je Rocesti koji je odigrao mec sa 7 as I bez greske. Ceo tim samo 7 gresaka ili 6 ne znam tacno. Dobra priprema meca I vodjenje utakmice Alimpijevica,svakako je Rocesti igrac koji trener na terenu I ima poprilinco slobodu tokom meca. Igra nam se jos ne razvija u smislu da se razlikuje of poraza, u samim akcijama igri nekih igraca. Ovaj put smo usli psihicki mnoog jako sa publikom na ledjima koja je bila odlicna. Zelal se pobeda, igralo se na baterije,svi su skakali borili se maksimalno I bitno da se video svacji doprinos. Prosto smo ih pregazili, oni jesu jaci of nas dosta I da je bilo pitanje za prolaz dobili bi nas ali nije I ne umanjuje normlano pobedu. Kad kazem pregazili mislim onoliko koliko mi mozemo u ovom trenutku.

                Mislim da of centra nema nista, pre bih doveo 3/4 Kesh ima zelju ali nema vise kosarke u njemu. I da rasteretimo Peru I Bjelicu a I na tri smo poprilinco tanki... Jankovic pokazao da moze ali treba da probije neku blokadu,da udje neki sut, vidi se trema, ne smao sinoc vec inace, kad to prodje videcmeo sta zaista moze.

                Radicevic mi se svidelo sto je napdao kos, bio je bezobrazan, ali je sutirao dosta lose, nije imao nijednu gresku I drzao je ritam ali mora bolje, vise da pokusava da ide na ulaz.

                Lesort open court zver I to je jasno, treba mu prostora na terenu,cim se napravi guzva potpo.Odbrana jako losa po meni mada su I centri sve pogadjali doduse I Lesort je pogodio tri suta spolja.

                Bjelica pokazao klasu, stvarno covek odigrao EL nestvarno, sad je dobio ulogu vodje u timu sto mu odgovara naravno, videcmeo kako ce to ici dalje. Ne svidja mi se slab skok

                Antic iskusno odradio svoje, cak ulazio I ispod kosa, koristio prednost u match up ali I miss match-u ispod kosa, ne volim njegova ta glumatanja ali daje rezultate u vidu bacanja.

                Dobric pokazao herc I da ima onu stvar.. Bice on dobar vojnik kluba..Lazic odlicna odbrana skoro ceo mec, vidi se da mu je repka donela dodatno iskustvo bar sto se tice zivaca

                Feldin I Keselj jedini ispod ocekivanja. Feldin toplo hladno,kad ga nema, nema ga..Keselj ima zelju ali ne slusa ga telo nista...

                Alimpijevic je dobro spremio igrace za mec, nisu I'm se tresla kolena, ima dobre TO I posle njih dobre akcije. Mislim da mora vise da ucestvuje tokom meca I da razigrava vise igraca, ali generalno za sad sam zadovoljan sa njim, ono sto mi se ne svidja sto ne skidamo obrtaje, pregorece nam baterije ali na pocetku tako mora mislim da ne bude pobune kod navijaca

                U Moskvi nisma siguran sta ce biti, ako bih prognozerski bice puno koseva igramo na kos vise, prosto je nemoguce igrati sa ovim timom na kos manje, mi zavisimo of napada. Sa Wrightom bi imali tonu snajpera spolja na svakoj poziciji...I to je to pobedimo kad damo 80+ u EL mislim...kod kuce bar..
                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                2× German League champion (2018, 2019)
                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                Comment


                • , Još jedna pobeda devojaka , Stjepanović 15, Mišeljić 15, Naumčev 9. Ko ima prilike neka pogleda neku utakmicu u Zelezniku. Prvenstvo- III kolo prve ženske lige
                  Šabac-Crvena zvezda 60-112, Stjepanović 16, Bogićević 15.
                  Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 21-10-17, 14:04.

                  Comment


                  • Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
                    Radicevic izgleda bas kao Jovic kad je stigao kod nas sto se napada tice, secam se da su svi kose cupali kad zameni Mwill-a......Razlika je sto je Jovke bio bolji u defanzivi i to dosta...Ajd da se nadamo da ce Nikolin put bar malo zaliciti na Stefanov...
                    Jović nikada, ni u Radničkom nije imao toliko drvenu ruku. A o odbrani i da ne govorim, tada su mu noge bile mnogo brže.

                    Originally posted by mmajstor View Post


                    Brat Matija i Jankovic u top10.... ale.

                    A tu je i Pefi.
                    Ma kakvi bakrači.



                    Najbolji potez čitavog kola:

                    Pardon, iz nekog razloga neće da krene od označene minutaže. Premotati na 1.18



                    Ako može neko gif da napravi, bio bih zahvalan.
                    Last edited by Laki21; 21-10-17, 14:09.
                    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

                    Comment


                    • od cega gif, pustio si snimak od 13min zavrsnice

                      Comment




                      • Koja bratina ovaj Pero.

                        Comment


                        • Trener Crvena zvezde Dušan Alimpijević kaže da će šansu dobiti Dejan Davidovac umesto Marka Kešelja koji nije u dobroj formi.
                          "Svi smo svesni da će pobeda nad Barselonom imati svoj značaj samo ako slavimo i u Zagrebu. A do povoljnog rezultata ćemo doći samo ako imamo pravi pristup i ako izvučemo pouke iz prethodnih utakmica. Sada imamo i to iskustvo iz prethodnog perioda kada smo u vrlo kratkom vremenskom perodu igrali sa evroligašku utakmicu sa Žalgirisom, i protiv Budućnosti samo dva dana kasnije. Nemamo puno vremena da se spremimo za ovaj derbi i osvežimo, očekuje nas samo jedan trening do utakmice. Cedevita je ekipa napravljena za vrh ABA lige,imaju potencijal za najviše domete. Ponovo ćemo nastupiti bez povređenog Dangubića, dok će u 12 igrača za ovu i utakmicu u Moskvi protiv Himkija, biti Davidovac umesto Kešelja” rekao je trener crveno-belih.

                          Prenosi mocart sport.

                          Comment


                          • Par crtica...
                            - Trojke vs Unutrasnja igra. Igramo onako kako moramo. Igramo u skladu sa rosterom. Najveci kiks prosle sezone EL je igra/ideja Barcokasa da sa proslogodisnjim sastavom Barse igra utegnuto, sporije, na malo poena. Zaista dobar trener se prilagodjava onome sto ima. Imamo strech peticu, imamo beka koji je cist suter koji moze da protrcava kroz blokove, imamo pleja koji odlicno sutira iz driblinga, imamo pikenrol centra koji sve kuca pa protivnik malo skuplja, jedino Milko moze sa ledjima... Znaci mora tako. I nismo elitna tricaska ekipa, ne igramo ni trendy small ball, bice slucajeva "ko zivi od suta i umire od suta", ali svakako treba teziti da se maksimizira ono sto se ima, nego pokusavati da se napravi ono sto se nema. Tranzicija ce biti nase glavno oruzje protiv slabije konkurencije i na boljim odlukama u njoj treba raditi (mada je lepo videti da je Lesor dva put poleteo, jednom sam sa loptom, jednom na pas Radicevica).
                            - Radicevic vs Jovic. Da, i mene podseca u nekim elementima. Zna kosarke, dobro telo, limitirana uloga, zalostan sut. Ono sto mi se najmanje svidja nije sut (iako je vizuelno grozan, pride i neprecizan, nizak, spor), to se moze srediti ludim radom. Ne svidja mi se lose finisiranje oko obruca iz ulaza. Mislim da je to prva stvar koju mora podici na zavidan nivo, jer ima prvi korak, ima njuh da oseti rupu, ima ideju i pas, deluje da ima telo koje moze da izdrzi kontakt.
                            - Milko vs forumasi. S'a je bilo, a? Nego, tesko da ce ovo biti neki "preokret sezone", Milko ce i dalje imati ocajnih partija, bice masenih zicere, trica, igrace lose u odbrani. Milko je Milko. Ali i ovo je Milko, 10 EL sezona sa bitnom ulogom nije slucajnost. Zna sta treba da radi, trudi se da to radi maksimalno, inteligentan je momak. Samo napred!
                            - Jankovic vs EL. Izuzetno mi se svidela njegova izjava posle Barse. Deluje da je momak svestan dosta toga, sto je preduslov za napredak. Nek banana iz dobre rotacije mrljavom Antu bude znak sta se moze dobiti od njega. Inace, na ovoj tekmi zaista ima poteza vrednih hejlovanja - ta banana, Rocestijevo finisiranje iz pada, Matija krade, dribla, kuca, Dobriceve trojke... Meleme za dusu.
                            - Tejlor vs Barsa - Rocesti nije bio pritisnut u dovoljnoj meri i eto sta se izdesavalo . Dalje u EL bice sve teze i teze, stiskace ga protivnici ko ludi, trebace nam vise igraca sa doprinosom, jaci plan B, pocetak plana C. Ali da je Rocesti A liga, jasno je kao dan. Svaka cast!
                            Last edited by Geronimo; 21-10-17, 15:05.

                            Comment


                            • Samo bi ovom prilikom zeleo da javno pitam naseg druga #DABU da li i dalje ostaje pri izjavi sto mi je rekao pre sinocnjeg meca na tribini da ces potpuno mirno i opusteno posmatrati i dalje utakmice u El. Na poluvremenu si mi i dalje delovao poluopusteno ali tvoj stav i ushicenje posle pobede mi odaje utisak da ces morati da se vratis u full fajterski mod za ovu sezonu.

                              Utisci i face ljudi posle utakmice u hali i ispred hale su u rangu one pobede protiv Fenera prosle sezone, sjaj, ushicenje, osmesi, radost i nada da ipak necemo biti dzak za udaranje u El.

                              Comment


                              • Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
                                Bitan je Danga za Himki, valjda ce se oporaviti (on ko starac Foco od stotinu leta )...da se napravi kvalitetan pritisak na Stefa...ali i na Sveda...on i Laza moraju da budu na max broju obrtaja u podmoskovlju...
                                I mene Dangubic nervira, tj. nervira me to njegovo stanje. Vec trosimo Rocha i Bjelicu, najmanje sto nam treba je da ostanemo sa 3 igraca u rotaciji na pozicijama 2 i 3. Sad, ne znam kako zamisljate (ne ti, vec i drugi) da Laza i Dangubic budu na maksimalnom broju obrtaja na utakmici koja je dva dana posle Cedevite, dva dana pre Makabija, cetiri dana posle Barselone? Gotovo sve ekipe losije odigraju jedan mec kada imaju ovaj dupli program, tako cemo i mi u goste Himkiju da odmorimo nosioce, spremimo se za poraz (mozda i ubedljiv) i vidimo sta mogu Jovanovic, Jankovic, Radicevic i drugi.
                                Roch na primer nije samo organizator svih akcija, najbolji poenter i najbolji asistent ekipe (7 apg, 3. po assist u evroligi), vec i igrac koji je najvise pod pritiskom protivnika kada je u igri, pa Bjelica koji se prosle sezone raspao i sa manjom minutazom i ulogom, Pero koji je propustao meceve u Fenerbahceu zbog povreda.
                                Izbacite sebi iz glave da cemo bukvalno sve protivnike muciti kod kuce i na strani, pogotovo takve kao sto je Himki, samo zbog jedne pobede. Uvek kada su u pitanju ovi dupli termini mora se izvagati koji mecevi su vazniji, a nama je najvaznija Cedevita i mecevi kod kuce u evroligi (osim ako nisu bas top ekipe tipa Fenerbahce, Real, ova Barselona, Olimpijakos, CSKA, tada je pobeda samo bonus).
                                You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

                                Comment

                                Working...
                                X