Ni on nije igrao onoliko koliko se očekivalo ove sezone. Bilo je za očekivati da će otići . Šteta , mislila sam da će ipak ostaviti veći trag u Zvezdi. Srećno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Provesce se on odlicno zato sto ide kod Dzikica,iz njegovog ugla,po meni je napravio odlican potez,jbg ne bi ni ja trpeo da pre mene igraju Lazic,Radivojevic,Covic i ostali poluigraci.Zvezda je mnogo izgubila sa njim,mogao je da bude predvodnik ekipe samo da su ga istrpeli.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostNije precenjivanje ako mislis da si bolji od Lazica,Radivojevica,Covica i ostale 'konkurencije'.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostProvesce se on odlicno zato sto ide kod Dzikica,iz njegovog ugla,po meni je napravio odlican potez,jbg ne bi ni ja trpeo da pre mene igraju Lazic,Radivojevic,Covic i ostali poluigraci.Zvezda je mnogo izgubila sa njim,mogao je da bude predvodnik ekipe samo da su ga istrpeli.
Comment
-
Srecno Nemanji u daljoj karijeri, nadam se da ce uspeti da pokaze sav svoj raskosni talenat.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Jel moguce to?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes