Mi smo 11 puta zaredom sampioni i ti dozvoljavas sebi da pokusas da me ismejes. Kakav neozbiljan navijac sa pogresnim ciljevima
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by carter985 View Postzna evropa na koji nacin vi osvajate titule, zato ni ne dobijate a licencu
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostOpet kazem neozbiljan navijac, ja bih bio ocajan da sam u situaciji da 11 godina nisam uzeo titulu, ne bi me zanimalo nista drugo. No ako je tvoja slast sto nemamo A licencu a u svakom slucaju cemo igrati EL onda super, drago mi je zbog tebe
Comment
-
Originally posted by Duka View PostIgramo Evropu,uzivamo respekt kod ULEBA,immamo Pesica,vratice se Rakocevic,to su velike stvari,dok neki gube neke licenceNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Da ne letimo suviše. bilo je jednom isto tako da smo imali love pa ništa... Polako ... Ja iskreno nisam nešto za dovodjenje Rakoča. Bolje da je mali Cvele dobijao više šansi. čini mi se da ove godine ništa nije napredovao. Nauštrb Popovića koji mi je živce moje pokidao . Nadam se da će prezimenjaci pronaći drugi klub i da će dolaziti u CZ samo kao bivši igrači.Bitno je zadržati Tomasa i dovesti još jednog dobrog stranog pleja.
Comment
Comment