Originally posted by Боги
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Daba View Postto nam je sto nam je drugi tim nemamo, i igracima i strucnom stabu da damo podrsku, uprava je prica za sebe njih ne bi komentarisao
i posle zvezde cese oni snaci a mi cemo opet biti uz nas klub.
Comment
-
Pa necu ljudi, ali hajde neko neka otvori prelazni rok. Bice jos dolazaka (to bar ja znam ), a da ovde samo pisemo o ostalim temama.. Sponzori nadolazeci, pitanja i odgovori u vezi KK, finansijska situacija i slicno. Dosta je tema. Rano je jos za 17/18 temu. To kada i ako pristignu neki forumasi, pa da se osmisli neki lep uvod i slicno.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View Post[ATTACH=CONFIG]15111[/ATTACH]
Evo brojki za Francuske klubove. Imaj u vidu da jednostavno troskovi u odredjenim ligima su veci nego kod nas. Drugo porezi su jaki po EU, trece administracija kosta vise (ne moze ekonom da primi 30-40k dinara ). Tako ti je i u Rusiji, Turskoj, Italiji etc. Realno smo 4ta klasa budzeta.
Comment
-
Tako je Dabo!!! Zivela Zvezda
Malo losije ja to sve gutam, ali sta je tu je.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Bogi kad smo vec ovde zapoceli neka gura taj prelazni rok do kraja.
Ttau ces otvoriti, ostaje znaci tema za novu sezonu, live i eventualno kafana gde ce narod da stavlja klipove muzicke
i gola dupeta sto rece onaj debil da mu ime ne spominjem. Mislim da za sada ne treba noih tema.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Knipex View PostNe otvaraj ti više ništa ako Boga znašEveryone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Samo vi zajebavajte, ali ako neko do.. Pa evo dajem rok pola 5 ne otvori prelazni rok, otvaram ga ja pa ste ga najebali
Imate tamo na klupi pitanje da se izjasnite da li da je preimenujemo u tatu, ili ilustraciju.. Kafanu cu ja da otvorim.
Comment
-
Ne bih ja žurio sa otvaranjem tema, ovo za sad je sasvim dovoljno. Imate i na dnu glavne strane temu o svemu i svačemu
ja sam za to da se družimo sa domaćinima, da se ne ograđujemo na ovom PDF-u.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment