Originally posted by cetka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alimpijević baš kratko na RTS 5-6 minuta. Ono formira se tim, dovešće se još 2-3 pojačanja stranca i slično. Dobro deluje Alimpije, želim mu mnogo sreće i uspeha sa Zvezdom. Po običaju biće veoma voljen i popularan kad ode od nas a dotle svašta će preživeti.
Comment
-
Originally posted by cetka View PostZamolio bih moderaciju ovog foruma da na mesto moderatora (novopridošlih) pored Bogija i Kronosa, stavi i Twistera koji je malo kasnije stigao na foruma ali je znalac košarke i nepristrasan (bar ima preduslove) jer ne navija ni za Zvezdu ni za Partizan. Mislim da Uini neće dolaziti a za Fendera (ko zna) i ako dođe neće se ljutiti. Očekujem da i ostali forumaši podrže Twistera za moda.
Comment
-
Ja bih za moderatora predložio Wooka, dečko je pre svega ljubitelj sporta i kao takav siguran sam da ima kapacitet da moderira temu. Osim toga, poznaje košarku i siguran sam da ako bi imao volje, razgovor na forumu bi vodio u zanimljivom pravcu.
Demokratija je njesra.
Comment
-
I ja sam glasao za Wook-a, između ostalih. Čovek prati i evropsku košarku a NBA čak i više, čini mi se. Naravno, demokratija + dobra volja da se radi taj posao na prvom mestu“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Verujem da niko od nas nema vremena da se tome posveti, a vi koji budete izabrani izmedju ostalog znate kako disete kao kolektiv.
Najbitnije od svega je da oni koji budu izabrani redovno citaju temu.
Ne mozes na ovu dvojicu da racunas, meni je totalno nebitno i da svi modovi budu Zvezdasi.
Comment
-
Originally posted by mikara92 View PostLjudi, ja nikako odgonetnuti. Alimpije je pričao o strancima, rekao je max 2-3 stranca. Računao je tu Feldina ili ne?
Rekao je jos 2 mozda 3
I nije tajna da cekamo pleja i peticu.
Zatim ce se videti kako tim funkcionise na treninzima, utakmicama i verovatno dovesti cetvorka.
Jer niko ne zna koliko moze Jankovic.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNe
Rekao je jos 2 mozda 3
I nije tajna da cekamo pleja i peticu.
Zatim ce se videti kako tim funkcionise na treninzima, utakmicama i verovatno dovesti cetvorka.
Jer niko ne zna koliko moze Jankovic.
Comment
-
@Daba
Mačuješ se od rane zore ... cccccNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment