Сулудо би било довести играча као Пулен. Па плеј треба од ових лимитираних играча да извуче максимум, а не да гледа само кош.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Johnny Rotten View PostAli ko onda da kreira? Davidovac? Nismo mi Sasari pa da pravimo ekipu sacinjenu od indijanaca.
Послато са PSP7551DUO уз помоћ ТапатокаLast edited by 011; 05-08-17, 21:59.
Comment
-
Licno sam misljenja da u ekipi ne treba biti previse skorera. Pominje se skupa 4ka i od nje ocekujem poene. Tu je Feldin. Keselj bilo kad moze za 3 pogoditi. Dobric je pokazao da ima poene u rukama. Stefan Jankovic se snalazi u raznim napadackim situacijama. Treba nam plej koji ce tempirati igru i praviti saigrace boljima.
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
Comment
-
Sto mislite da Pulen ne kreira.. Kada ima s kim ume i da doda. On je sa Bilanom imao vrhunsku saradnju i produkciju. Bilanu je to bila top sezona, od tada je u padu.
Edit - 011 preduhitrio.Last edited by Krvavo koleno; 05-08-17, 22:00.
Comment
-
Originally posted by 011 View PostZasto mislis da Pullen ne bi mogao uz poenterski ucinak i da kreira? Mislim da se malo potcenjuju njegove organizatorske sposobnosti kao i asistencije, umeo je on u Cedeviti jako lepo da asistira i kreira, dosta dobro je funkciaonisao tada pick sa Bilanom.
Comment
-
Originally posted by Johnny Rotten View PostLicno sam misljenja da u ekipi ne treba biti previse skorera. Pominje se skupa 4ka i od nje ocekujem poene. Tu je Feldin. Keselj bilo kad moze za 3 pogoditi. Dobric je pokazao da ima poene u rukama. Stefan Jankovic se snalazi u raznim napadackim situacijama. Treba nam plej koji ce tempirati igru i praviti saigrace boljima.
Comment
-
Teško će biti u kreaciji... Uz napomenu da ne mora da se kreira isključivo sa keca. Još jedna stvar. Očigledno je da ćemo mi negovati tranziciju i visok tempo tokom celog meča. Iz takve filozofije će dolaziti laki poeni i tu ne vidim problem. Ali ga vidim kod pozicionog napada, na postavljenu odbranu protivnika, posebno ako se dovede neiskusan plej ili plej skorer.
Comment
-
Originally posted by 011 View PostGde je Dobric pokazao da ima poene u rukama, u kls-u ?
Comment
Comment