Valjda ce neko da postavi snimak gostovanja..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by suptil View PostJel je to sutra u jutarnjem na RTS-u trener gost. Najavila ga je Natasa Miljkovic na tviteru.Last edited by Dobar Los Milos; 05-08-17, 21:27.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
-
Originally posted by suo View PostPojačanje(Nigel Goss?)/Radičević
Feldin/Lazić/Dobrić
Dangubić/Kešelj
Janković/Boriša
Micka[emoji769] zvijer/Milko/Jovanović
Čini se da je to ekipa koja će početi ABA i Jutolig sa mogućim dodatkom četvorke. Na ovo još dodati i Radanov/Davidovac/Lazarević trio iz FMP-a, samo zaista ne vidim gdje će oni doći do minuta. Možda ima mjesta za jednog, za svu trojicu ne. Plus što se tiče situacije pod košem, Jovanović valjda može pokriti i četvorku, tako da bih ja gurnuo Borišu u vatru, vrijeme mu je
Comment
-
Glasao za Wooka, Dobar Los Milosa i abizolirnog kao moderatore. DLM se vec namece kao dobro resenje.
Od ostalih, voleo bih ovde da citam postove odredjenih forumasa, na primer NMX, Born Redi, Kosjan, chaos, neki su vec tu kao Bogi, taliesin, Laki i mnogi drugi.
Ima i onih koji mi se ne svidjaju, ali ni ne moze sve da bude savrseno.
Sta mislite o zamenama Radicevic - Volters, Dzenkins - Feldein, Mitrovic - Jankovic? Jos treba videti ko ce zameniti Jovica, Gudurica mogu Radanov ili Lazarevic, zamena za Tompsona je Jovanovic, za Simonovica i Kuzmica se jos ne zna. Slazem se sa jednim clanom, morace Dangubic dobro da zapne ne bi li nadoknadili ove sto su otisli iz spoljne linije. Ocekujem da ovo bude njegova sezona.
Na 1 je tu Radicevic, treba da dodje dobar asistent, a moze i Radanov da pripomogne.
Na 2 je tu Feldein, Laza i Dobric kao pomoc.
Na 3 je guzva, Dangubic, Dobric, Keselj, Lazic, Lazarevic, a moze i Radanov.
Na 4 samo Jankovic i Simanic.
Na 5 Jovanovic i Bjelica.
Treba teziti tome da se svaka pozicija popuni sa 3 igraca, sa tim da neki igraci igraju vise pozicija: Lazic, Radanov, Dobric.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by mikara92 View Post11/14=78,57 %
I ne namece se DLM ni najmanje, samo se izuva kad dodje u goste.Last edited by Dobar Los Milos; 05-08-17, 21:46.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
Comment