Daba oterao Radonju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mene i dalje od svega najvise fascinira cinjenica da, ako je stvarno jos dva-tri igraca blizu, cemo mi imati prakticno ceo tim odmah na pocetku priprema. Svakako cemo kroz ceo period da imamo Feldina, sto nije bio slucaj sa takvim Amerima ranije. Da je Radonja imao samo jednu takvu sezonu... Ne mogu ni da zamislim...Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by abizolirni View Postspomenuo je debeljuca ali nas Daba je sa VidikovcaLast edited by Stojke1234; 05-08-17, 09:27.
Comment
-
Poznajući lik i delo gospodina Dejana Radonjića ova Čovićeva izjava može da se podvede jednu od najvećih gluposti koje je izjavio do sada.This is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
Originally posted by daba 67 View PostDavor se zove a nije Ristovic , ne znam ostalo zaista koliki je uticaj imao , a so se Deje tice on ce verovatno u SAD
na usavrsavanje.
"Rekoh vam, nije mislio na Dabu.
Kao sto rekoh, covek nije poznat javnosti niti ima neku funkciju u klubu, tako da ne bih ni ja da mu odajem identitet.
Jednostavno poznaje Radonjica i ima odredjen uticaj na njegovo misljenje, sto meni uopste nije jasno sa obzirom da je u pitanju veoma nepristojan, bahat i glup lik."
Any thoughts?
Comment
Comment