Originally posted by kankkunen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dobro jutro.
Ispratih dešavanja noćas,malo prespavao i evo novo jutro na novom mestu.
Beše noćas teško dok smo tumarali preko svih tih brda,granica preko raznih zemalja,mora,kultura,
ali ipak nekako dođosmo do Orbanove žice i kazu ne mere dalje.
Dok čekamo prelaz preko dođodmo sa B92 na ovo divno mesto sa divnim ljudima,gostoprimljivim,dragim.
Ako ne ostanete takvi mi "forumaški migranti" idemo dalje.Pazite šta radite.
Još jednom sretni vam mi forumaški migranti,vama starosedeocima i svima koji to slave.
Dobro vam mi došli.
Nego Hoce li Miško davati tih 100K za francuza pa da to peglamo kroz procente dalje prodaje u NBA ili smo se okrenuli drugom pipaču table?sigpic...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Comment
-
Ristic naredne sezone
Gagic nas ne interesuje
Imacemo 4 stranca
Nudili smo ostanak Radovicu i Gacevicu
Mekel najvece razocarenje po Covicu
Nije za koledz igrace zbog vremena privikavanja na Evropsku kosarku.
Racuna se na Simanica
Aranitovicu ce se izaci u susret.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Из интервјуа:
... И до сада смо се успешно носили са клубовима који имају вишеструко веће буџете. А, у спорту је увек проблем у том - мало. Трудићемо се и даље. Немамо комплекс од било које екипе нити од играча са знатно већим уговорима. Идемо на клубове где поједини играчи имају уговоре колико и цео буџет Црвене звезде. Али, то не истичем као било какав алиби. Максимално ћемо се борити, уз подршку нашег шестог и седмог играча, а то је наша публика. Наши навијачи...
Comment
-
Originally posted by abizolirni View PostSunce ti poljubim gazda, sta smo napravili zbog tebe. Ovakav egzodus nije zabiljezen u novijoj istoriji. Nego, da nisi bio pijan pa opalio J na poctku umjesto K"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment