Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kakve veze nasi imaju sa tim portalom?Zar valjda on kao takav cim nije iz Srbije je organizovan na dosta visem i ozbiljnijem nivou?Citam ja povremeno strane medije i znam cije misljenje cenim, dok je kod nas uglavnom sacuvaj Boze i veoma retko citam nase medije bas zbog toga koji debili sve pisu tamo.Ovde gde sam ja citirao se iskljucivo odnosilo na eurohups.
    Nasi su skroz druga prica i ne mogu sem njih par da uzimam za ozbiljno.Pravi su primer dobijanja posla preko veze.Nije da toga nema po Evropi i svetu(pa i u tom eurohups), ali u manjoj meri.Relevantnije je to sto oni hvale Radonjica u ovoj situaciji, nego sto se u ovoj temi stice utisak da je trener skroz nebitan faktor u celoj prici i da bi cela ekipa mogla da se dogovori u svlacionici sta ce da igraju.Svi ti novinari prolaze za pocetak kroz ozbiljnije fakultete nego kod nas, ne zive u banana drzavi kao sto je nasa i ima jos zilion faktora.Jedino za sta ce da bude opravdano pljuvanje Radonje je ako ne osvoje ABA ligu, to je njima pod muss i za to nema opravdanja.Od pocetka sezone pa do sada jedno 100 puta su smenjivali Radonju.

    Comment


    • maobicansmajli


      Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
      sigpic

      Comment


      • Originally posted by Uroš View Post
        Hahah. To ti je neka ambivalentnost. I nedostajanje i neki blaži oblik mržnje, ili još blaže. Koliko god sam mu puta sve po spisku u životu, opet Dule fali i nije to derbi bez njega. Ja znam da fali svim navijačima Zvezde.
        Zamisli ti ludnicu od derbija da je Bozovic kosarkaski trener, konferencije bi bile gledanije od tekmi. Ovako jebi ga, Radonja. Treba da mu napravite Boring Dejan Radonjic na istu foru kao Boring James Milner.
        sigpic

        Comment


        • Opet majstor spinuje a ja napisao da je trener najvažniji u timu. Čitaj malo. Inače Rićma ništa lično, samo branim interese naše a to je Duka.. ovaj Radonja iz Zvezde
          Aa Duka, provalili smo te svi da si ti Dejo

          Comment


          • Provalio A zamisli postave me da budem na celu repstacije


            Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

            Comment


            • Originally posted by miloolja View Post
              Ne možeš da znaš ko šta gleda, prati i voli na osnovu toga da li komentariše određen sport/temu.
              Dovoljno sam dugo na forumu, da se mogu lako izvaliti njih 80%, barem kod ovih koji pisu.Za druge nemam pojma.

              Originally posted by Uroš View Post
              Zato jer ugao posmatranja stručnjaka nije isti. Gledaju situaciju gde je Zvezda tek par godina u EL sa ambicijama top16 max. I onda se prema tome vode.
              U Atini je sve jasno
              Svaka čast svima, ali koliko je PAO ozbiljan pokazuje da im je momentalno skinuta plata zbog glupiranja. Pohvaliti da, dizati u nebesa, nikad. Radonjica kad treba njega nema.
              Aj promenimo Bila pa nek Brejdi cepa bez njega, dovescemo trenera GB Majka Mekartija, solidan trener. Trener je najvažnija karika u timu, bilo kom, za najveće domete. Zamisli državu bez predsednika? On je taj koji treba da upravlja i odlučuje a Radonjić je plašljiv čovek, najviše mu zameram to što nije vođa i lider tim igračima
              Ovi Duleta gledali kao oca jbt

              Znaci ti hoces da kazes da se bolje razumes u kosarku od ljudi koji pisu o tome i koji od toga zaradjuju?Vise pratis kosarku od njih?Retko se kada pohvali Radonja, a cim padne poraz drvlje i kamenje.Sibni CV ako stvarno mozes da napises kilometarski tekst o akcijama, kretnjama i generalno o taktici.Ja cu odmah reci da sam te pogresno procenio i da cu te ceniti vise.Jedino mi nece biti jasno koj kurac na ovom forumu gubis vreme.
              Nije sada da ja dizem Radonju u nebesa, svaki trener moze u jednom kolu da ima dobru epizodu kao sto je imao Radonja samo sto ce to ovde da prodje neopazeno.To ne menja misljenje da je za evropske standarde postao prosek sto generalno i jeste napredak s obzirom da je bio na dosta nizem nivou kada je dosao u Zvezdu.

              Comment


              • Originally posted by Duka View Post
                Provalio A zamisli postave me da budem na celu repstacije
                Pa što ne rekoste odmah gosn Dejo. Jesu vam gazdu zatvorili ili je predizborna u toku pa malo populaciji da zamažu oči? Ili je od glavnog gazde sa usnama, bata ljut što i on nije u talu sa čika Miškom? Kažite nam šta se dešava?

                Comment


                • auuu...moj brate,sta ti pises...

                  Crno i zalosno sto nam trenera vise cijene strani komentatori,treneri protivnickih ekipa,bivsi igraci nego neki nasi sopsttveni navijaci .
                  U Hrvatskoj je jedan analiticar bas skoro pricao o nasem treneru i nekoliko puta ponovio kako odlicno radi posao kod nas i da ne bi bilo dobro da Cedevita bude nas protivnik na F4 i slicne iskaze zapazis i cujes kod komentatora i analiticara i onda dodjes tako na neki sajt,portal tome slicno,i ovako nesto procitas.Ironija Jedna od najvecih nepravdi ikada je omalovazavanje i degradiranje trenera koji se u svom poslu trudi i daje sve od sebe i radi dobro posao uz sve te mane koje naravno ima .
                  Pljuvaca sa negatvnim reakcijama,rijecima,je uvjek bilo i od njih se teze dolazi do prostora bilo u drustvu bilo na internet prostoru .


                  Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                  sigpic

                  Comment


                  • E ako je to neki analiticar rekao, onda to mora da je tako, ipak su ti analiticari najmerodavniji. Nikada nisam kontao kakve to kvalifikacije trebaju da bi se bio analiticar. Obicni prodavaci magle. Namnozili se i njih i starleta na svakom cosku. Ali dobro, Duka im veruje

                    Comment


                    • RADONJA RADONJA RADONJA !!!!

                      Comment


                      • Tako je PRINCONI. Dobri ti ovi stihovi u potpisu. Nešto slušam pesmu često. Da će pasti više taj sneg da napravim sneška ko čovek, ovaj do sad slabo padao ne možeš grudvu da napraviš nema od čega.

                        Inače analitičari danas stvarno jesu dno dna. Pre svega zato što su samozvani i samoproklamovani.

                        Comment


                        • Originally posted by PRINCONI View Post
                          E ako je to neki analiticar rekao, onda to mora da je tako, ipak su ti analiticari najmerodavniji. Nikada nisam kontao kakve to kvalifikacije trebaju da bi se bio analiticar. Obicni prodavaci magle. Namnozili se i njih i starleta na svakom cosku. Ali dobro, Duka im veruje
                          U pravu si,najmjerodavniji su oni sa foruma i oni sa komentara na vijesti,oni sto komentarisu vijesti sa farme i sa parova..oni na portalima,nego neki tamo sa eurohupsa ili tako neki kome je kosarka zanimanje i bransa ,u pravu si Princara . ..E da,vjerujem ,vjerujemo svi mi koji smo svjesni sta radi Zvezda u poslednje vrijeme,vjerujemo u trenera,tim,upravu,zato sto su nas vratili dje smo i odavno trebalo biti .
                          Ti i Uros ste na ovom mjestu,samo da bi prkosili stvarali negativan ambijent ,provocirali podgrijavali,izazivali ...Nisam jedini koji to primjecuje . Za Urosa Casiragi sam kaze da je potajni Duletov fan i da ce navijati za Limoz..decko koji ne pise odje,ali mu je zapalo to za oko,sali se,ali nije da se ne primjecuje . Odavno to snimih ja .


                          Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                          sigpic

                          Comment


                          • Ovo ovde ne liči više ni na šta!
                            Nema više prepucavanja, bilo je dosta upozorenja, a ako se nastavi tema ide pod ključ do daljnjeg!
                            sigpic

                            Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                            Comment


                            • Originally posted by Duka View Post
                              U Hrvatskoj je jedan analiticar bas skoro pricao o nasem treneru i nekoliko puta ponovio kako odlicno radi posao kod nas i da ne bi bilo dobro da Cedevita bude nas protivnik na F4 i slicne iskaze zapazis i cujes kod komentatora i analiticara i onda dodjes tako na neki sajt,portal tome slicno,i ovako nesto procitas.
                              F4? I šta kaže, gdje se igra?

                              Comment


                              • Originally posted by notorious View Post
                                F4? I šta kaže, gdje se igra?
                                U Berlinu, hrvatski analiticari prognoziraju Radonji krov Evrope i nagradu Gomeljski.

                                Vidi se da stvarno ne poznajes kosarku.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X