Originally posted by bice
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tako je bre! To! To je ona fora, napravimo seriju protiv cibone u zagrebu 20-0 i pobedimo ih, i onda puknemo u polufinalu aba kao pacenici. Juris, LAVOVI inace Duka, ignorisanje nije losa taktika, pogotovo kada nemas pametan odgovor. I za razliku od tebe, mi navijamo za Zvezdu a ne za Radonjica.
Comment
-
Sale Obradovic se popickao sa igracem. Mogao bi na kraju sezone da napusti Albu, a nas da napusti Radonjic...
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostTako je bre! To! To je ona fora, napravimo seriju protiv cibone u zagrebu 20-0 i pobedimo ih, i onda puknemo u polufinalu aba kao pacenici. Juris, LAVOVI inace Duka, ignorisanje nije losa taktika, pogotovo kada nemas pametan odgovor. I za razliku od tebe, mi navijamo za Zvezdu a ne za Radonjica.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Kako je pocelo lose, ovo je sada ispalo odlicno u 2/4.
Odbrana vrhunska , mali Tejic nactavlja sa dobrim igrama -ali Jaka bas los, da ne kazem tezu rec- ipak je odbrambeno dobar.
SpoilerDrago mi je, da je Jenkins u sve boljoj formi* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Druga i 4/4 odbrana na nivou EL, i to je prelomilo mec, iako je Zvezda odigrala moze se reci samo korektno.
Boban je uneo dosta mirnoce u igri- ipak je Zvezda daleko bolja ekipa.
SpoilerZadovoljan sam sutem za tri-8/19Last edited by jovan; 16-02-15, 22:15.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by Bendtner View PostZna li neko dal ce da se prodaju pojedinacne karte za kup"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment