Užasno se plašim da ne bude kao prošle godine da 4 pobede nisu dovoljne. Tako da ovaj meč u četvrtak smatram najbitnijim!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Duka View PostSi,si...ali nismo mijenjali trenera kao sto smo radili ranije,rekordno brzo ...nego je Covic ostavio stvari kakve jesu ,jer vjeruje u Radonjica,kao sto vjerujem i ja i mnogi drugi....ali zaista,sve ima svoju granicu.On mora napraviti korak dalje ove godine u EL.ako ne,a sad adio.
Ti kao Crnogorac (ako se ne varam ) bi morao da budes upuceniji
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostDa se Covic pita, Radonja bi odavno leteo...
Ti kao Crnogorac (ako se ne varam ) bi morao da budes upuceniji
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Prince View PostNe kvarite dečku sreću, ima pravo da u slamenog veruje
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostNije bas tako ..ti u ovom trenutku nemas trenera tipa Maljkovic,Ivkovic,Obradovic...a ovaj moze da dosegne neki nivo sa kontinuitetom,doduse...to sve nece tako ici sa njim,ako se ne plasiramo u TOP 16..jer Radonja mora da ide,ako se to ne dogodi.Nadamo se da ce sve ici na dobro ili na bolje
Comment
-
Originally posted by Duka View PostNije bas tako ..ti u ovom trenutku nemas trenera tipa Maljkovic,Ivkovic,Obradovic...a ovaj moze da dosegne neki nivo sa kontinuitetom,doduse...to sve nece tako ici sa njim,ako se ne plasiramo u TOP 16..jer Radonja mora da ide,ako se to ne dogodi.Nadamo se da ce sve ici na dobro ili na bolje
Nemam nista protiv Deje btw.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJa ti kazem kako stvari stoje.
Nemam nista protiv Deje btw.
sigpic
Comment
-
Originally posted by Il Capitano View PostBrz oporavak Jovke
Prvi pregledi pokazali su da ništa nije slomljeno, već da je u pitanju samo distorzija zgloba
Dodatne analize u vezi stepena povrede, bice urađene u Beogradu
Prve procene su,da bi pauza trebalo da traje oko dve nedelje
Po rečima doktora crveno-belih Borisa Gliščevića, Jović je povredio ligamente skočnog zgloba leve noge i predstoji mu pauza oko mesec dana.Last edited by jovan; 14-11-14, 18:56.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
Comment