Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Сјајна вест за Црвену звезду и све њене навијачи - тим Дејана Радоњића позван је да учествује на престижном Риксос купу у Истанбулу у периоду од 23. до 26. септембра! На поменутом пријатељском такмичењу учествоваће бројни европски кошаркашки гиганти, међу којима су Фенербахче, Анадолу Ефес, ЦСКА Москва, Олимпијакос и Уникаха Малага.
Турнир ће бити подељен у две групе по три тима, а црвено-бели ће се налазити у Групи Б заједно са Фенером и московским ЦСКА.
Comment
-
Dangubic je u potrazi za dobrim evropskim klubom pa se jedini predstavnik Srbije u Evroligi, Crvena zvezda Telekom, nameće kao logičan naredni korak u karijeri srpskog reprezentativca-prema pisanju"Sport"-a
Izgleda nesto pocinje da se desava* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Za sada super prelazni rok ipak smo doveli 2 reprezetantivca a jos uvijek cekamo strance mislim da cemo imati super tim...ja licno sam prezadovoljan sa razvojem situacije posebno sto se sve radi u strogoj tajnosti niko nista nezna dok se ne stavi potpis
Comment
-
Originally posted by Урош94 View Post
Мрзим га сад док не оде у САС.
Comment
Comment