Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by jevta1992 View PostOriginally posted by Brajkula View Post
@Brajkula nemo' te banujem !
Ne znam što si protiv toga da Zvezda ovu utakmicu igra u Areni. Prvo, biće ispunjena Arena. Veći prihodi za klub, a Ukrajince će te salomiti lagano gde god budete igrali.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View Post13) Nije dozvoljeno objavljivati poruke koje sadrze samo smajlije.
@Brajkula nemo' te banujem !
Ne znam što si protiv toga da Zvezda ovu utakmicu igra u Areni. Prvo, biće ispunjena Arena. Veći prihodi za klub, a Ukrajince će te salomiti lagano gde god budete igrali.
Originally posted by Duka View Postnece nas niko samarat',to je ekipa ranga Lokomotive ili PAO-a,tako da ne malerisi
Comment
-
СЛажем се са Брајкулом да је Арена
Једино што то добро носи су приходи од карата, мада нешто нисам оптимиста да ће се напунити ни 2/3 капацитета. Боли к* људе за неки Буђевелник шта ја знам, доћиће одређени број навијача који ће да покидају грла и који много боље звуче у Пиониру на мањем простору, а остали ће оно седељка семенке уз неку псовку и увреду на рачун судије.
На отварању ЛЕ нисмо напунили а противник је био атрактиван колко и овај. Дошли су људи само да виде звезду после Х година у Европи, ништа више.
У Пиониру сваку почињемо са 10:0 предности, а не знам ко се не уплаши кад хала загрми АЈДЕ ИГРАЈ И БОРИ СЕ.
Видећемо наредне недеље како ће све то изгледати, надам се најбољем али биће тешко. Да је остало 79:79 не би ја бринуо, овако и -3 је минус и мора да се јури од старта, мора да се гризе. Јака мора да одигра скроз контра меч од овог у Каунасу јер његова агресивност пали масу и диже екипу. Само да су сви на свом нивоу и то је то ни 5 Лавриновича им неће помоћи
Comment
-
Originally posted by poacher View PostСЛажем се са Брајкулом да је Арена
Једино што то добро носи су приходи од карата, мада нешто нисам оптимиста да ће се напунити ни 2/3 капацитета. Боли к* људе за неки Буђевелник шта ја знам, доћиће одређени број навијача који ће да покидају грла и који много боље звуче у Пиониру на мањем простору, а остали ће оно седељка семенке уз неку псовку и увреду на рачун судије.
На отварању ЛЕ нисмо напунили а противник је био атрактиван колко и овај. Дошли су људи само да виде звезду после Х година у Европи, ништа више.
У Пиониру сваку почињемо са 10:0 предности, а не знам ко се не уплаши кад хала загрми АЈДЕ ИГРАЈ И БОРИ СЕ.
Видећемо наредне недеље како ће све то изгледати, надам се најбољем али биће тешко. Да је остало 79:79 не би ја бринуо, овако и -3 је минус и мора да се јури од старта, мора да се гризе. Јака мора да одигра скроз контра меч од овог у Каунасу јер његова агресивност пали масу и диже екипу. Само да су сви на свом нивоу и то је то ни 5 Лавриновича им неће помоћиNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostUticaj Pionira je debelo izvikan. Partizan je neke od svojih najvecih pobeda ostvario u Areni, mi smo takodje ove sezone igrali veoma dobro, to sa Lokosima, jbg, isto bi bilo gde god. Obzirom da cemo sledece sezone sve meceve EL igrati u Areni, vredelo bi navikavati se.
Stvarno Šone nekada se istripujem da si dr.-ov izaslanik ovde na forumima, lepote mi moje. Jeste nas izvukao iz govana blago rečeno i hvala mu do neba, ali nije svaka njegova odluka za amin, bar ne kod mene.
Što se Arene tiče ja bih preskočio eventualno za 1 rundu, bila bi i veća poseta, jači rival, veća neizvesnot, zarada isto tako. Ovako cenim da i neće biti puna Arena, u ostalom kada u EL nije....
Comment
-
Originally posted by notorious View PostBrajko, kakav Efes Odličan je ambijent bio protiv Lokomotive
Kako nije, kolorada cirkus uživo protiv Lokomotive, 2 najjača moja navijanja na košarci su PAOK kada je i bila ona tuča, te i Bajern Minhen - povratak Delija. Ništa spektakularno nije viđeno od navijanja sa Lokomotivom, osim eto koreografije koja i nije propraćena bučno sa "Pune tribine....". Na mah ok, ostalo tra-la-la.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMisliš da Efes ne bi dobili u Pioniru ?
Originally posted by notorious View PostBrajko, kakav Efes Odličan je ambijent bio protiv Lokomotive
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment