Hmmm dal mozemo do plejoffa, pa tesko, ne i nemoguće. No sve zavisi od toga kako se ekipa poslozi i kako budemo igrali odbranu. Previse su ostali rosteri dublji od našeg.
Efes
Real
Barselona
Olimpiakos
Po meni ovi klubovi su top4
Fenerbahče
Armani
Monako
Klubovi za koje se ne bih iznenadio da istisnu ova 4
Ostaje jedno mjesto za PO a to ciljaju
Baskonija
Makabi
Bayern
Partizan
Panatenaikos
Ostali klubovi kao Asvel, Valensija, Alba nemaju bas mnogo prostora da iznenade. Ovde sa njima najprije ocekujem Pao i Bayern. Nas vidim negdje oko 10og mjesta i to sa velikom dozom optimizma samo zbog trenera koji bas nema iskustva ali ajde volio bih da me tako slatko demantuje i da pokida ovo, svu mu sreću zelim! Ako uspije da svaku utakmicu odigra na nož i da momci bas uzoru parket onda ko zna, mozda i budemo bolji od svih njih 😎
Efes
Real
Barselona
Olimpiakos
Po meni ovi klubovi su top4
Fenerbahče
Armani
Monako
Klubovi za koje se ne bih iznenadio da istisnu ova 4
Ostaje jedno mjesto za PO a to ciljaju
Baskonija
Makabi
Bayern
Partizan
Panatenaikos
Ostali klubovi kao Asvel, Valensija, Alba nemaju bas mnogo prostora da iznenade. Ovde sa njima najprije ocekujem Pao i Bayern. Nas vidim negdje oko 10og mjesta i to sa velikom dozom optimizma samo zbog trenera koji bas nema iskustva ali ajde volio bih da me tako slatko demantuje i da pokida ovo, svu mu sreću zelim! Ako uspije da svaku utakmicu odigra na nož i da momci bas uzoru parket onda ko zna, mozda i budemo bolji od svih njih 😎
Comment