Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by dekkard View Post
    Prosto ne može da ide priča kad se pobedi "Radonja zaslužan, utegao igru", a kad se izgubi "igrači nemači pojma". Ko je birao te igrače, ko pravi taktiku, postavku igre?
    Ovde ne postoji više taktičkih zamisli, da možeš da se prilagodiš različitim protivnicima, nego ako ne prolazi plan A, plan B i C ne postoje.
    To je jedna stvar, druga stvar je da igrači sad lošije igraju nego na početku sezone iz dva razloga: prvo je da jedne te iste igrače trošiš do iznemoglosti (prvenstveno Kalinu - juče je igrao neverovatnih 35 minuta, a zatim i Woltersa - 30 minuta, on još nije posustao ali je pitanje je vremena kada će i on stati).
    Drugo je da i taj upitni ofanzivni potencijal koji imaš u rosteru još dodatno narušavaš tvrdoglavim insistiranjem na odbrani uvek i po svaku cenu i igrači logično da nemaju snage da odigraju iole kvalitetan napad, niti se kreću koliko treba, niti kad ostanu sami na šutu imaju snage & koncentracija da pogode.
    Mora da se napravi bolji balans između odbrane i napade, Radonja za sve ovo vreme kako radi kao trener nije uspeo to shvati i nauči.
    Ništa ova sezona neće biti drugačija od prethodnih kada on nije bio tu, samo ćemo gledati ružniju košarku, rezultat će biti isti.
    Slobodno me kvotujte na kraju sezone.
    Time will tell sto bi rekao

    Prvo, dva bitna igraca ne igraju, jedan bi direktno odmorio vise Kalinica a drugi Nejta. Ne igra se samo sa planom A, ako vidis napadamo ih sa vise frontova. Spustanje na Dedu i Kalinu kad se pravi missmatch u preuzimanju, napadao se Andjusic. Takodje lopta je isla na Kuzmica dosta. Pravile su se dobre akcije za sut za tri poena, mahom je Volters,Lazic, Dobric itd,ostajali sami..malo je popustio short roll sa Mitrom,ali dobro, nije ni to los napad koji uvek imamo. Holins ima svoje akcije koje se uglavnom lose zavrsavaju.

    Imao si 75% suta za dva, trojke su dobro selektirane ali prosto nista nije ulazilo. Naravno da sa ovakvim timom trosimo se vise u odbrani jer i nemamo neki napadacki kapacitet, posebno bez dva bitna igraca.

    Radonja pravi balans jos od Buducnosti, sa cestim rotacijama, ali sad je izbor suzen, mahom igraci izlaze iz povreda.

    Sve u svemu imas pravo, ali nemas razumevanje za povrede, svakako si zaboravio najveci kiks Radonjica juce je bio lose cuvanje Diala kojeg dobric nije smeo da cuva..to je bila na kraju kljucna greska.

    Pored toga,nedopustivo je da igramosa ovom centarskom linijom, oni su dobri, ali svakako ako ostanemo naovome tj na dva centra bce problema sa povredama..

    Na odbrani insistiraju svi treneri u EL i nema tima koji se vise bazira na napadu..odbrana je temelj kosarke, na drugu stranu stranu sto mi imamo problema sa povredama, sto napadacki nismo bas sjajni i igraci izlaze iz ritma cestim problemima sa virusom i povredama.

    Kalina je tu da se trosi, zato je i dosao i zbog milionceta..dati Klaini da igra 20-25minuta je smesno, ali svakako ce biti redukovano kroz ABA meceve ali ne i EL.


    Drugo, nasa sezona je zacementirana sa tvojomstarletom Saloom,koji nam je uzeo sto na sebe sto na igrace ko zna koliko para za ovu sezonu a uprava je takva kakva je i cigledno da je tim selektovan tako da ne kukaju za pare bar ne do kraja sezone.

    Apsolutno DR je doneo par tripleta i to se nije desilo bez njega, ne znam cime razmisljas kad mislis da sa budzetom od laznih 7m mozes da se bris za F8...to bi bilo zanimljivo da napises...verovatno Covara kaze evo ti 10m+ aRadonja njemu,pabrate ja znam daradim samo sa ovima a oni kostaju dosta manje...
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

    Comment


    • Evo sad sam dobio info kao Holins je pred izlaznim vratima zemljo otvori se svi su znali i svi su ko papige pricali da decko nije suter bog zna kakav ali ne ovi ga opet dovedu.
      Ima li u klubu neko mozga za ime boga.

      Comment


      • Ne može se igrati jednostrano košarka, nijedna, a pogotovo ne evroligaška.
        Igra se zove Košarka, i jasno je šta je primarni cilj - postići koš. Ako ti fejluješ da taj osnovni postulat ispuniš, slobodno možeš da se baviš nečim drugim, recimo hokejom na travi.
        Kalina guli u EL 33 minuta prosečno, ali i u buđavoj ABA tek nešto malo manje -30 minuta.
        Ako tako nastavi rizikuje se da se povredi u nekom decembru, januaru jer će neminovno doći do zamora materijala.
        White ne igra, ali njegovo neigranje ne utiče na Kalinu jer Kalina kod nas igra više na spoljnim pozicijama kao čista trojka, skoro uopšte ne pokriva poziciju 4.
        Katastrofalno je selektirana ekipa, gde možemo biti zadovoljni samo sa izborom glavnog pleja Woltersa, Kaline i White-a, ja se još uvek nadam i bekap pleja Ivanovića, iako je ispod svakog nivoa ovo što je odigrao do sada.
        Radonja je, s druge strane, veoma predvidljiv kao trener, nema baš niti jednu varijaciju u izboru igrača ili taktici, svejedno da li igra protiv CSKA ili Splita.
        Greška mu je Hollins, Dobrić, Simonović, Lazarević. Mitrović je odigrao u početku dobro tako što je išao na faktor iznenađenja, ali i on je pročitan i nema šta da traži u EL, onakav bolno ograničen, pravi predstavnik svog trenera.
        Last edited by dekkard; 27-10-21, 17:50.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

        Comment


        • I pored loših procenata šuta za tri poena, sudija i sitnih krađica...da nam nije Uskoković prodao onu loptu u 3/4 na čini mi se +5, oni bi bili bivši. Uskoković jednostavno ima pik da igra u nekom ABA ligašu (timu bez briga). Svaki put kada je nešto bitno i stresno njemu popusti sfinkter.
          Spoiler
          Ako mi časi smrti postanu bliski,
          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
          Nije umio da odstupi,
          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
          Pao unapred, a ne unazad,
          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
          Uračunato i u moj pad.

          Comment


          • Stvarno nemam običaj i bežim od bilo koje kritike na račun naših igrača, ali ovaj momak je, trenutno, spor za ovu igru,u svakom pogledu.

            Comment


            • Uskok nikad nece biti ozbiljan igrac i to treba preseci na kraju sezone,nedostatak centra i pleja je sramota ove uprave a na Radonje koji ce osedeti od problema koji ga snalaze od pocetka godine.U el smo u poslednje 3 ekipe na kraju sa solidnim sansama da budemo fenjerasi .
              U aba ce biti klanje i neizvesnost do kraja ali bez dva pojacanja mislim da cemo i tu popusiti na kraju


              Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

              Comment


              • Uskok nikad nece biti ozbiljan igrac i to treba preseci na kraju sezone,nedostatak centra i pleja je sramota ove uprave a na Radonje koji ce osedeti od problema koji ga snalaze od pocetka godine.U el smo u poslednje 3 ekipe na kraju sa solidnim sansama da budemo fenjerasi .
                U aba ce biti klanje i neizvesnost do kraja ali bez dva pojacanja mislim da cemo i tu popusiti na kraju


                Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

                Comment


                • Jesu l' nam sudili kad Javorovi u Milanu?
                  Dosad smo bez poraza tamo.
                  Ovo je za sve poraze do sad.
                  Laku noć.
                  Last edited by L a z a r; 28-10-21, 19:51.

                  Comment


                  • Lagan prc Armanija.

                    Comment


                    • Ovo je najgora napadacka ekipa u istoriji El!
                      da sam Djordi prebacio bi nas u Ec momentalno,ovo je totalno odsustvo talenta i katastrofalan skauting koji je radio neko ko veze sa zivotom nema. Slep covek vidi da ovo na dobro ne moze da izadje.Radinjine krivice ima ali je veoma mala jer da ovim dunsterima ni Fil Dzekson bolje ne bi prosao !!! SRAMOTA
                      Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

                      Comment


                      • Ovaj Holins dosao da igra proitv vas i uzima vam lovu.

                        Comment


                        • Ganac je daleko bolji šuter od Holinsa.

                          Od ovoliko pokušaja Ganac bi ubo neku i zatvorenih očiju.

                          Comment


                          • Ako nista drugo bar je lepo gledati Mitrovica,momak zna da igra kosarku,ima problema sa povredama,nije ni fizicki neki dominantan igrac ali ima glavu za kosarku.

                            Comment


                            • Sličan start kao i prošle sezone, a ima tendenciju da bude i gori. Podsetimo se, prošle sezone na prvih 10 utakmica EL skor je bio 4:6, sada je 2:5.
                              Tada se terao trener, sada se ćuti, iako igramo najružniju košarku u istoriji Evrolige.
                              Tada se odustalo od EL u decembru, sada su svi izgledi da se to desi već u novembru.
                              Previše igrača imamo koji prosto nisu EL kvalitet: Simonović, Uskoković, Davidovac, Lazić, Lazarević, Hollins je katastrofalan, on ne može da bude prva violina u timu, nego Lazić 2.0.
                              Ova košarka je mučenje za sve, za igrače, za nas navijače/gledaoce, a nema izgleda da se nešto promeni, Radonjić nije trener za EL.
                              Last edited by dekkard; 28-10-21, 22:18.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                              Comment


                              • Prisustvujemo prisilnoj, tihoj, a od sve prilike i prećutnoj od strane rukovodstva SD C Zvezda, predaji svih titula.
                                Nije samo jasno zašto ponižavaju svoje igrače i navijače.
                                Zašto igrače izlažu povredama, zašto se igraju nečijim reputacijama i karijerama.
                                Nemogućnošću da sastave kvalitetan tim, većinu trenutnih igrača prave lošijim i gorim od onoga što zapravo jesu.
                                Ovo nevaži samo za KK, već kompletno S. Društvo.

                                Comment

                                Working...
                                X