Originally posted by NebojsaNS
View Post
Što se trenera tiče ja bih voleo da mi objasniš koja je poenta imati trenera ? Evo imamo dobru ekipu, fali ovaj otkaz da se zakrpi i dovoljno za vrh, sada ti meni objasni kako ta ekipa nikako da iskoči i dobije neku tešku utakmicu u Evropi ? Šta tu trener radi ? Skauting gde je, motiviše li ekipu, kako nikada da mi odigramo sa 200% mogućnosti, nijedan meč, već samo dobijamo slabije i gubimo od jačih, dakle rutinski odrađujemo ? Objasni ti sad meni kako to da se mi jednom ove sezone ne zajebemo da dobijemo nekoga kao pkk CSKA ili Fener ili koga već ? A pored svega imamo bolju ekipu, tog teksta sam se bar načitao da smo bolja ekipa, evo i ti si sam napisao to u prethodnom postu ?
Ovo o pljuvanju, evo ja baš mislim da sam bio odmeren, nigde nisam prenaglio, čak sam i ostavio prostor Radonjiću, Čovića sam eto i obišao nigde direktno ništa, a na kraju krajeva kako sam navijač kluba koji se još malo neće sećati kada je taj njegov toliko voljeni klub sa naše strane napravio uspeh na domaćem siromašnom tlu , svi mi imamo pravo da pljujemo jer ne postajemo, mi smo odavano alibi klub.
Tako da Šone oprosti ali Duško više ne može da glorifikuje nešto što me je pljunulo dosta uzastopnih puta zbog tog glorifikovanja, evo i ove sezone sa pričom da idemo u TOP16 mi pre najvećeg rivala i eto gde god se pojavim pred grobarima ide trpanje, naravno. No, na kraju rekao sam u svakom postu da ekipa ima potencijal uz priču da fali zamena za Šilba i da nam ne ide tako loše, ali konačnu ocenu ostavljam za kraj, molim lepo, nisam kriv što mi je sve dokurčilo i što čelnici mog kluba izađu u medije i očigledno me lažu i sada treba da nekome veruješ, teško je to.
Comment