Da ne beše penzosa sad bi bilo +30.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Alex Pato View PostU junu mesecu kada sam se uselio u stan, uveo sam SBB i mene pita operater jel me zanimaju arene sport. Rekoh Da. Uze on da cacka na android boxu i instalira mi Kodi app i postavi mi sve Arena kanale na favorite listu. Uslugu mi naplatio 3000 dinara. Palim sada Kodi, nista ne radi. Svaka Arena- 500 several error. Ako ima neko link neka ostavi ovde.
A za rešenje problema, takođe probaj da ukucaš na netu pa prati korak po korak
Comment
-
Jbte koji hejt na mlade domace petlice ovo nema nigde. Miskovic za 10min bez kosa iz igre,ali +14...U ZVEZDI DOMACI IGRACI NEKAKO DALI 15 OD 40POENA....
Jos kao da uce od Kuridze xD... svidja mi se Mega,dobar mlad i perspektivan tim, da je tu jos Momirov, mogao bi da bude i upset, ovako bice 15-20 za Zvezdu...
Cak je i mali Simonovic ponisto Terija...izivljavaju se na njemu na niskom postu...Rit,Kuridza su glavni dole dok ne dodje Obrajant3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ma kurtoni su mali ovi iz Mege, još mleka treba da popiju.
Očekivano isceđena Zvezda posle velike utakmice i pobede teško je naći energiju i motivaciju protiv nekakvih flamingosa koji ne bi dobili utakmicu da je tri dana igraju.Last edited by dekkard; 25-10-20, 12:55.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostJbte koji hejt na mlade domace petlice ovo nema nigde. Miskovic za 10min bez kosa iz igre,ali +14...U ZVEZDI DOMACI IGRACI NEKAKO DALI 15 OD 40POENA....
Jos kao da uce od Kuridze xD... svidja mi se Mega,dobar mlad i perspektivan tim, da je tu jos Momirov, mogao bi da bude i upset, ovako bice 15-20 za Zvezdu...
Cak je i mali Simonovic ponisto Terija...izivljavaju se na njemu na niskom postu...Rit,Kuridza su glavni dole dok ne dodje Obrajant
Momci su kvalitetni ali su zeleni a i sudije im tolerišu previše jer je Zvezda SUPE FAVORIT.
Zvezda se odmara i uvežbava akcije. Da su hteli bilo bi 30 razlike u prvom poluvremenu.
DA HOĆE PROŠLI BI KO CIBONA na domaćem terenu.
Zvezda je bila opuštena.
Comment
Comment