Mada realno fino mi igramo. Čudi me da pored dobre odbrane na Jamesu on nama sasu 22p. Mora se biti skoncentrisan kada im odbranimo primarni pik koji igraju, izmjesaju nam odbranu, tad igrač koji je na Jamesu ne smije da pomaže niti da se miče sa njega. 2 trojke dao posle lošeg preuzimanja 1 polu kontra 1 odbitak kod tri trojke Dobric kasnio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zato što Dobri ne zna gde udara i koga čuva, neodlučan i uvek za korak negde između. Filip je za divno čudo odigrao svoje najbolje minute i onda čim je pomislio da je to - to on omaši šut. Beron je sada nekako pored Dobrića najlošiji pojedinac.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Dobar je bio Felipe, nema sta..spajao je centre sa kosem...dao trojku itd...not bad..najbolje od njega..nijeni nas los mec toliko..klasicni skorer je ovaj ludak + sto smo ih ponistili ispod reketa...cudno da ne proba kufosa..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Pored Covica nasa 2 glavna problema su sto ne uspevamo Gista da spojimo sa kosem , pnr ili visak, i sto nemamo vise akcija gde BEron istrcava i naskace na sut ... ta 2 igraca su ozbiljni rutineri u tim situacija, i kad bi to resili gazili bi surovo redom, pa cak i na EL nivou
Comment
-
Branite 100ku...ubise nas lagano..al dobro, dobili smo Felipea..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Marcus View PostPored Covica nasa 2 glavna problema su sto ne uspevamo Gista da spojimo sa kosem , pnr ili visak, i sto nemamo vise akcija gde BEron istrcava i naskace na sut ... ta 2 igraca su ozbiljni rutineri u tim situacija, i kad bi to resili gazili bi surovo redom, pa cak i na EL nivou“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostProblem su Džejms i Bolomboj.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
James >> Rodriguez
Hilliard >> Higgins“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostČović nam nije bio problem na ovoj utakmici, naprotiv, najbolji periodi igre su bili kad je on bio na terenu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment