Ma boli me patka. Znam strukturu navijaca. Bez covica i vucica umiru Srbija i KKCZ, bez tebe nema informacija i taj trio svetog trojstva ne treba razdvajati.
covic je svakako sns potrcko kao i terza, seselj, canak, ceda itd...
Da ove igrace nije doveo duh iz konzeerve..
Da ima pravde davno bi se klub prodao ili dao nekom sportskom radniku. Dudi, Rakocevicu, Pesicu itd...
Sa ovim parama bi znao i bolje. Dao bi otkaz svim debilima od SD pa nadalje i zaposlio sposobne ljude. Moje je da nabavim pare i nadjem sposobne da rade. Dobijem pare od snsa, zapislim kvalitetne ljude i ladim jaja.
Nemam sina tako da se ne brinu ljudi a nisam ni bio kradiator za Kosovo..cak nisam ni "zaduzio" ovu zemlju ko covic...
Higijena nije stvar ideje, vec morala i ljudskosti..
covic je svakako sns potrcko kao i terza, seselj, canak, ceda itd...
Da ove igrace nije doveo duh iz konzeerve..
Da ima pravde davno bi se klub prodao ili dao nekom sportskom radniku. Dudi, Rakocevicu, Pesicu itd...
Sa ovim parama bi znao i bolje. Dao bi otkaz svim debilima od SD pa nadalje i zaposlio sposobne ljude. Moje je da nabavim pare i nadjem sposobne da rade. Dobijem pare od snsa, zapislim kvalitetne ljude i ladim jaja.
Nemam sina tako da se ne brinu ljudi a nisam ni bio kradiator za Kosovo..cak nisam ni "zaduzio" ovu zemlju ko covic...
Higijena nije stvar ideje, vec morala i ljudskosti..
Comment