Kad si navijao za Megu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne znam da li se videlo u prenosu ali Vasa i Miloje su se pristojno iznapusavali medjusobno nekih 2-3 puta, jos se i Vasa sa Drcom cini mi se jednom fino ''zakacio''...
Inace raocarao je Vasa sa igrom u sve tri utakmice, ima neke blistave momente ali dosta je brzoplet, zuri bespoterbno i uvlaci u los tempo celu ekipu.
Mada ga je i Nelson pristojno zakljucao...Last edited by K.Garnett 5; 03-06-13, 02:50.
Comment
-
Mi smo sinoc jos gore izgledali kada je Igor bio na terenu. Pokusao je da se junaci a nije mogao, u odbrani je bio katastrasan. Glavni je krivac za los ulaz u utakmicu i za seriju kojom je Mega opet napravila razliku pred poluvreme. Mozda je bilo bolje da nije ni ulazio, jeste da znaci psihicki, ali se videlo da je opasno nespreman. I ne verujem da to moze cudesno da se promeni do srede. On ce biti pravi tek na sredini serije.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Hhahahahahaha pazite sad ovu foru. Prvu utakmicu nam sude kum Neskovic, Maricic i od Vujosevica pohvaljeni Nikolic. Sjajno, nadam se da je Tosa zadovoljan, izbacili kuglicu sa Oberknezevicem, a sto neko rece, mi bismo Neskovica izvukli i da se papir sa njegovim imenom zakopa u dvoristu saveza. Ove sezone nam je sudio jedno 7, 8 utakmica i svaki put nas je napunio faulovima van normalnih granica.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment