Originally posted by dekkard
View Post
Ja sam procitao stotinu upisa na raznim forumima kada se Dylan pojavio sa teskim hejtem prema klubu a i prema Misku kako Enis nama nije ponudjen odmah letos nego nam je uvalio Keselja i otpadak iz Pao na mestu sutera, , i mogu da dokumentujem (kada bi znao da editujem) par poruka koji su meni slali da nema sanse da ce nam Misko ustupiti Enisa.
Svi mi ovde znamo da ima jos 100 ovakvih Enisa po raznim ligama Evrope i Nbdl, ali dovesti igraca iz Nbdl koji je pod ugovorom odmah kosta 50.000 usd obestecenje plus njegova plata plus njegovo uklapanje na zivot ovde u za njega nekoj vukojebiini u Evropi.
Enis nije dogovoren vece pred potpis, Enis je dogovoren ( izlistaj kada sam ga najavio stidljivo ovde pa jos nekoliko dana pre toga sredina novembra), priprema se jos od tada za prelazak kod nas, ovde se vec odomacio, u medjuvremenu se i ozenio, slobodno se seta po Beogradu i Srbiji, pa Djenka koji ima mnogo jaci CV od Enisa koji se isto tako primio na ovu zemlju je imao mali problem u pocetku da klikne kod nas.Mi smo uhvatili zalet, sadasnja ekipa je na okupu vec 4 meseca i tek je pocela malo da dise kao jedan tim, a bilo je velikih nagovestaja da ce morati da se radi velika doselekcija tima. Srecom uklapanje jednog igraca koji je vec ovde je mnogo lakse nego nekog no name hustlera iz Nbdl.
Comment