Tutto perfetto [emoji7]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sjajno odigrana utakmica ...
Brat ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
-
Originally posted by Marco View PostZnas njegovu izjavu sa pocetka sezone za Fajea. Da moze da odigra 40 minuta bez problemaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Uticaj punog Pionira na igru kkcz
"Po prvi put su došli da nas podrže, neće tako biti uvek, ali mi smo bili spremni na to, kao i oni, to se pokazalo i po rezultatu. Ovo je zasluga navijača. Oni su došli, mi smo dobili 30 razlike. Trebalo bi uvek da dolaze", jasan je Reglend."Osećao sam se tako dobro. Kada sam bio u kontri imao sam želju da zakucam, sve zbog atmosfere koja je bila u hali. Osećao sam se jako lepo (na terenu) i to se i pokazalo. Volimo kada nas podržavaju".
Comment
-
Nema sta, skroz druga prica kad Pionir zagrmi a ako sam dobro cuo nije bilo budalastina vec prava podrska klubu. Sto se igre tice, svjetlosnu godinu ispred konkurencije pa se ono cudo u Bresi nikako ne da objasniti. Bravo momci, bravo ekipo, i sve cestitke za navijace koji su dosli o kako vam zavidim.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostAj da mi neko objasni sta ce nam Zoran Dragic pored Berona, Dobrica, Lazica, Davidovca i Nenadica na 2??? Koliko cujem covek potpisuje sutra. Apsolutno ne razumem.
Samo ce upropastiti hemiju, toliko igraca na istoj poziciji...a na pleju grcamo.
Comment
Comment