Originally posted by Ulični basketaš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Šarac View Post
Da li te neko pod prisilom tera da gledas, da li ja gledam Zadrugu ili Parove, a svi mediji o njima pisu?Pa ne gledam. Stvar izbora, ni meni se ne svidja sto je u timu, ali dok je u timu zelim da postigne 50 koseva ako moze. Oni su koji su protiv FC3 su isti kao i oni sto su bili protiv Omica, svako iz svog razloga.
Ljude nervira sto taj Covic jr jednostavno nece da pokusa u Zadru, Ciboni (kao Ljubicic), Rumuniji, Solnoku, Mornaru .. ma bilo gde osim u klubovima koji imaju veze sa Nebojsom Covicem. Nemoj to da nam se prodaje kao najbolje domace resenje. Imas brdo domacih igraca koji nisu uspeli da ostvare nikakvu karijeru jer nisu imali zaledjinu. I taj Ljubicic da se preziva Covic bi se sad proglasavao za "najbolje domace resenje".
Mi smo i prosle sezone imali Rocha kao jedinog nominalnog pleja, ostale minute su krpili Davidovac i Enis koji i nisu nominalno plejevi. Znaci, kad se vrati Davidovac ocekujem da junior leti iz 12, stvarno nema nijednog logicnog razloga (osim nepotizma) da on ima prednost na bilo kim osim nad drugarem rekreativcem Keseljom.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostVidiš, ja tvoje mišljenje poštujem i uglavnom se slažem, ali mišljenje nekog da je Junior dobar bek ap je potpuno legitimno mišljenje, da li je razumno je već drugi par cipela ali pošto ne krši pravila foruma (čini mi se) da je to ok stav.
Comment
-
Originally posted by la haine View PostMožeš da izbrišeš onda to sebi iz glave, ne provociram, to stvarno mislim. I to "ne blamiraj se" je još jedna od provokacija koja se ovde očigledno toleriše.
Comment
-
Originally posted by la haine View PostU ta pitanja nisam upućen jer me ne interesuju. Čović je za Pota Džon Stokton.
Da ne bude zabune evo i Potove i Juniorove iz ABA:
Mislim da imaš čudno poimanje igre Džona Stoktona.Last edited by nebitan; 11-10-18, 20:24.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Prilikom posmatranja i analize statistike u slucaju Covica jr treba uzeti u obzir jedan vazan faktor da on ima pravo da gresi, gresi, gresi, da promasuje, promasuje, promasuje ... kao valjda nijedan drugi igrac u nekoj profesionalnoj ligi. Veliki broj KLS plejmejkera bi, da su bili u takvom polozaju u FMPu imali slicnu statistiku.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment