Originally posted by Ulični basketaš
View Post
Imali smo mi i Jovica koji je nazivan golmanom i stoperom, Simona kojem smo odbrojavali dane od 60 dana ugovora, Dangubica koji je Miskov kusur ili je to bio Zirbes Miskov kusur za Dangubica vise se ne secam.
Da li smo ikada imali igraca sa kojem smo bili zadovoljni, koliko se ja secam nismo. Svakom nadjemo mane, a zato su silni Stoktoni, Walkeri i ostali mamojebaci za nase igrace.
Stefan Markovic kosta 1.1 miliona i ni cent manje.Njegova cena za sezonu2018/19 , ko to plati njegov je, vidimo da je jos u Himkiju, znaci placaju ga. Sinocna utakmica i ona skolska sala i kvarteta skracenih playeva sa obe strane je pokazala koju ligu igramo ove godine a koju smo igrali.
Imali smo El , nemamo je vise i ne ocekuj da igraci koji vec godinama igraju El za ozbiljne novce dodju kod nas da igraju Cipiripi sem ako nije ozbiljno placen za to ili kao sto je slucaj sa ovim strancima kod nas, nemaju vise mesta ni u jednom El timu.
Mi para niti imamo niti cemo imati dok igramo EC da placamo te igrace ranga Markovica.
Da li te neko pod prisilom tera da gledas, da li ja gledam Zadrugu ili Parove, a svi mediji o njima pisu?Pa ne gledam. Stvar izbora, ni meni se ne svidja sto je u timu, ali dok je u timu zelim da postigne 50 koseva ako moze. Oni su koji su protiv FC3 su isti kao i oni sto su bili protiv Omica, svako iz svog razloga.
Comment